afiyet olsun sizlere .....
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
teorim de hala bi sıkıntı yok.palacığım beni üzmeyecek işallahbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
bshev den bugün-yarın hareket bekliyorum... ilk durak 144 olacaktır. 144 ü hızla geçerek 147,5 ye dokunacak, 142 ye geri gelecektir. alımlar devam ederse, bu kez 152 ve 156 hedefe girecektir...
göle maya çalıyorum: ya tutarsa
tutmazsa 132 durağında inecek var...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
Afİyet Şeker olsun dostlar....
Tatlilar benden....(k.paŞa'dan)MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
ağlattın beni be osman.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
merhaba syn e yeğen.duruyormu bir zmanlar konustuğumuz senetleriniz.umarım sabırla beklemişsiniz dir.13 lerdeydi maliyetinizBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba syn e yeğen.duruyormu bir zmanlar konustuğumuz senetleriniz.umarım sabırla beklemişsiniz dir.13 lerdeydi maliyetiniz
geçen hafta bu zamanlar duruyordu ama malesef beni bekliyorlarmış kısmet yokmuş saglık olsun
hepsini aslan çim bastım tek o kaldı bakalım
Yorum

Yorum