trcama bir göz atsan simurg üstat
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
he valla..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbulaş abey.vob gibi,foreks gibi ihanet6 etmez adama,en kötü oldugu yerde durur,öyle ne margin yersin,ne teminat derdin olur..hisse eyidir,kürkçü dükkanı misali..bi kaç gün izle,begendşigine giriş yap..
vob ve fx de amma korkak olmuştuk..Ya terse dönerse diye..
Hisseler iyidir..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Çetele tutmaya başladım zaten..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutero abi burada her daim balık var. Hatta aramızda işi ilerletip canlı indikatör olanlar bile var. sattım dedimi yok bundan iş çıkmaz dedimi dalacaksın. 1 haftada kesin 2 tavanı var

hisse grafiklerinede çalışmaya başladım..
ahaa marşal 38.70
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
evet yaf... özellikle tutuyor gibiler...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3000 lotta grafik düzelir, sıkıntı yok...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutero abi burada her daim balık var. Hatta aramızda işi ilerletip canlı indikatör olanlar bile var. sattım dedimi yok bundan iş çıkmaz dedimi dalacaksın. 1 haftada kesin 2 tavanı var
öhököh.kimmiş o.nasıl yane..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
tavana kadar satısı gireyim bak nasıl düzelir grafik
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
38.60 dan bir kısmını trade ettim...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla helal olsun..
Marşal 38.50 gördü..
Yorum
-

dikey çizgide turuncu- turkuaz indikatörlerine dikkat ediniz. Tekerrür bekliyorum. isim yazamıyorum sığ."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
zorunlu karşılıklar açıklandıİhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
yani?!KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzorunlu karşılıklar açıklandıYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
Tcmb, tl zorunlu karsilik oranlarini vadesiz, ihbarli mevduatlar ve ozel cari hesaplar icin %8'den %12'ye yukseltti
kurulustan konuya iliskin olarak yapilan basin aciklamasi asagida
yer aliyor:
Turk lirasi zorunlu karsilik oranlari;
- vadesiz, ihbarli mevduatlar ve ozel cari hesaplar icin yuzde 8'den yuzde 12'ye,
- 1 aya kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari (1 ay dÂhil) icin yuzde 8'den yuzde 10'a,
- 3 aya kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari ve ozel fon havuzlari (3 ay dÂhil) icin yuzde 7'den yuzde 9'a,
- mevduat/katilim fonu disindaki diger yukumlulukler icin yuzde 8'den yuzde 9'a
yukseltilmis,
- 6 aya kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari icin (6 ay dÂhil) yuzde 7,
- 1 yila kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari icin yuzde 6,
- 1 yil ve 1 yildan uzun vadeli mevduatlar/katilma hesaplari ile birikimli mevduatlar/katilma hesaplari icin yuzde 5,
- 6 aya kadar (6 ay dÂhil) ve daha uzun vadeli ozel fon havuzlari icin vadesine karsilik gelen ilgili oranlar
olarak sabit tutulmustur. Boylece olusan turk lirasi zorunlu karsilik oranlari asagidaki gibidir:
Tl yukumlulukler zorunlu karsilik oranlari (%)
vadesiz, ihbarli mevduatlar ve ozel cari hesaplar 12
1 aya kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari(1 ay dÂhil) 10
3 aya kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari (3 ay dÂhil) 9
6 aya kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari (6 ay dÂhil) 7
1 yila kadar vadeli mevduatlar/katilma hesaplari 6
1 yil ve 1 yildan uzun vadeli mevduatlar/katilma hesaplari ile birikimli mevduatlar/katilma hesaplari 5
ozel fon havuzlari vadesine karsilik gelen oranlar
mevduat/katilim fonu disindaki diger yukumlulukler 9
soz konusu duzenleme 4 subat 2011 tarihli yukumluluk cetvelinden itibaren gecerli olacak ve 18 subat 2011 tarihi itibariyla tesis edilmeye baslanacaktir. Boylece mevcut verilere gore piyasadan yaklasik 9,8 milyar turk lirasi likidite cekilmis olacaktir.
-matriks-YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
Yorum