Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • freesky
    Yasaklı
    • 03 Mayıs 2009
    • 112

Keten Hocam, Benim gonlumde eregli var epeyce uzun bir suredir. Lakin, burada pek bahsedilmedi simdiye dek. Simurg Hocam yazsa, almak icin tetikte bekliyorum. ;) ;) ;) Sizce de ucuz kalmadi mi? Hem de zarardan kara gecip, durumu toparlamaya aday gibim.

Yorum

• ARTIK'ÇI
      kah yerde kah gökte
      • 02 Temmuz 2009
      • 914

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      suvenir martılarda teknik çalışmaz,sürücüleri yavşek.ama dipledi gibi her ikiside.uzun vadede illaki abartarak artacaktır,geri kaldıgı vakitlerin hıncını çıkarmak için.ama uzun vade.1-2 yıl..

bu arada arena protestosu için polis incelememi başlatmış??
      Abi hosgeldin...Seni gormek guzel..

Marti durumunu en iyi yasayan bilir gecen subattan beri yasyayn biri olarak keten abim cok haklidir..
      Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

eregli eger ciddi uzun takılırsan oda kar ettirir.fakat işletme hem hantal,hemde bu sektörün hadi teknoıloji yenileyelim demesi deli para ister.eregli aşırı büyük oldugu için kıvraklık konusunda bence yetersiz,fekat dünyada genel gidişatı,egilimi degerlendirirsek demir-çelik sektörünün tekrar balona üflemeye başlayacagı aşikar.birde eregli konusunda ha satıldı,ha satılıyor vs gibi tevatür var ortalıkta,eger öyle bir durum var ise bundan olumlu etkilenebilir..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• regedit1
          Seyirci Üye
          • 23 Eylül 2009
          • 50

suvenir martılarda teknik çalışmaz,sürücüleri yavşek.ama dipledi gibi her ikiside.uzun vadede illaki abartarak artacaktır,geri kaldıgı vakitlerin hıncını çıkarmak için.ama uzun vade.1-2 yıl..

bu arada arena protestosu için polis incelememi başlatmış??
          hocam çok haklısınız, bu kuş hayvanında bekliyorum sabırla, sene-i devriyesi oldu hatta gecen

guş forever :081:

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

ERDOGAN:SAHSI YAKLASIMLARI, KISISEL ANLAYISLARI, TOPLUMUN TUMUNE EMPOZE ETMEK, BASKIDIR ZULUMDUR, HAKSIZLIKTIR
            BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN, ''BIZIM, SAHSI OLARAK BAZI MESELELER
            KARSISINDAKI TAVRIMIZ, DURUSUMUZ, BAKISIMIZ NETTIR. AMA BIZ SUNU SOYLUYORUZ;
            SAHSI YAKLASIMLARI, KISISEL ANLAYISLARI, TOPLUMUN TUMUNE EMPOZE ETMEK, BASKIDIR,
            ZULUMDUR, HAKSIZLIKTIR. BEN, KENDI IC DUNYAMDA, KENDI AILEM ICINDE, ALKOLE KARSI
            BIR TAVIR BELIRLEMIS OLABILIRIM. BENIM ARKADASLARIM, BIZIM PARTIMIZ, KENDI
            KISISEL DUNYALARINDA OLAYA FARKLI BAKIYOR OLABILIR. AMA, BU MUHAFAZAKAR
            KIMLIGIMIZIN YANINDA, BIZ DEMOKRATIZ VE KISISEL YARGILARIMIZI TOPLUMA EMPOZE
            ETMEMEK NOKTASINDA SON DERECE HASSAS BIR DURUS SERGILEDIK, SERGILIYORUZ. HIC
            KIMSE BUNLARI BIRBIRINE KARISTIRMASIN. BIZ, OZGURLUKLERIN, BASKASININ OZGURLUK
            ALANI SINIRLARINDA DURMASI GEREKTIGINI BILIYORUZ'' DEDI.

-AA-

gs arena protestosu konusunda polis incelememi başlatmış??habarı olan varmı??

Yorum

• muroci40
              Tecrübeli
              • 15 Mayıs 2009
              • 1229

slm dostlar forum sayfasına girmek için göbeği çatlayan bir ben mi varım?
              PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )

Yorum

• freesky
                Yasaklı
                • 03 Mayıs 2009
                • 112

Dostlar, bu marti hayvanindan bir cacik olmaz. Simurg Hocam burada 0,800 iken dikkat cekmisti. O zaman alan arkadas 1,600 e gelince portfoyu ikiye katlamis oldu (Tabii ki satabildiyse..). GYO gazi da bitti. Bundan sonrasi tamamen spekin keyfine kalmis... O da insani gereginden fazla yoruyor sanirim. Yada becerebilen alip unutsun mu demek lazim acaba..?

Slms

Yorum

• TALEBE
                  A-YI
                  • 24 Ekim 2010
                  • 1221

narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  biliyorsunuz, yunanistan makadenyonanın kendisine ait olduğunu, oranın yunan toprakları olduğunu idda edip duruyor.
                  bunu bir anket haline de getirmişler. makedon konsolosluğu biz yunan toprağı değiliz diyor ve destek istiyor.
                  konsolosluktan yapılan çağrıya şöyle:

Sizden aşağıdaki linki tıklayıp NO kutusunu işaretlemenizi ve bu yazıyı paylaşmanızı rica ediyorum. Zira dost ve kardeş Makedon toplumu, Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır.

http://www.topix.com/forum/world/mac...AAFN23PMGMJ147
                  Üstat.. Adresi tıklayınca yes- no gözüküyor... ancak..
                  adresi paylaştığımda farklı bir ekran çıkıyor..(anasayfası).. gavurca da bilmiyoruz...
                  yani milleti ormana attım.... hadi buradan çıkışı (yes-no) bulun.... dedim...

Çıkışa nasıl ulaşırlar...

Saygılarımla

AYI ( Ayyıldız milletinin insanı)
                  Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• souvenir
                    Aktif
                    • 23 Eylül 2009
                    • 48

freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Dostlar, bu marti hayvanindan bir cacik olmaz. Simurg Hocam burada 0,800 iken dikkat cekmisti. O zaman alan arkadas 1,600 e gelince portfoyu ikiye katlamis oldu (Tabii ki satabildiyse..). GYO gazi da bitti. Bundan sonrasi tamamen spekin keyfine kalmis... O da insani gereginden fazla yoruyor sanirim. Yada becerebilen alip unutsun mu demek lazim acaba..?

Slms
                    İnsanları yanlış yönlendirmek istemem MARTI bana da çok güzel dokundu vakti zamanında...

MRGYO için stopum 1,12 aşağı geçilirse 1,08 ordan da 1,02ye gidebilir... hedef için yorumum yok biraz 1,14ten yakalayabildim.

Yorum

• narada
                      Haberci
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 1737

denizde 1230 a nah gidersin kadar yığdılar...
                      YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

sn ayı imdat abi no ya tıkılayacan.soru makedonya helenistikmidir..no deyince yonan degil,ayrı makedon iskender kültürü demiş olacan..

Yorum

• narada
                          Haberci
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 1737

yürü bshev durma gerilerde
                          YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• TALEBE
                            A-YI
                            • 24 Ekim 2010
                            • 1221

sn ayı imdat abi no ya tıkılayacan.soru makedonya helenistikmidir..no deyince yonan degil,ayrı makedon iskender kültürü demiş olacan..

Değerli La JakondVALE avatarlı ketenhelva üstadım...

Onu yaptım..
                            Facebookta yöneticisi olduğum bir grupta da KOPYALAYIP mesaj olarak gönderdim.. Fakat gönderdiğim mesajı TIK layınca linkte belirtilen adresin anasayfası çıkıyor... Anasayfa da GAVURCA... oradan benim gibi GAVUR kültürü almamışların yol bulup YES-NO bölümüne gitmeleri kolay değil...

Not: Ereğli sacı otomotive satıyor ama, esas gemicilere satarsa okka döver gibi geliyor bana... Baltık navlun endeksinin 2008 den sonra en düşük seviyeleri bulduğu bu günlerde armatörlerin gemi siparişleri ne alemde?.. Arada sırada Altınova'daki tezgahları gözle de.. Ona göre EREĞLİ alalım...

Saygılarımla
                            AYI (zemzem suyu içen)
                            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• gurme
                              pala
                              • 26 Nisan 2009
                              • 812

deniz'e yığdılarsa gider kesin iyi izlenmeli !!
                              üstlere yığıldıysa giderrrr
                              BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

selamlar arkadaşlar, bol kazançlar...
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information