bu ülkenin basbakanı söylerken utanmamıs benmi utanacağım.bizler onların söylerine atıfta bulunduk.kendi ağzımızdan değildi söylediklerimiz.konu fazla uzatılıyor.cevap vermedikçe bişiler yzılıor
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
:040:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşakası bile hiç hoş olmamış şaka isek23
ciddi ise felaket yorumlar
şakaydı ama yazdıktan sonra keşke yamasaydım dedim ..özür dilerim ....:040:Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
cmbtn sattım...58,50
Allah bereket versin....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
başbakanın yaptığı kötü örnekler / söylemler emsal teşkil edemez...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ülkenin basbakanı söylerken utanmamıs benmi utanacağım.bizler onların söylerine atıfta bulunduk.kendi ağzımızdan değildi söylediklerimiz.konu fazla uzatılıyor.cevap vermedikçe bişiler yzılıor
Yorum
-
k26k26k26k26SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİzİm memleketİmİzİn hertarafi gÜzel. HİÇ bİyer kÖtÜ deĞİl. Aslinda bu tİp sÖylemlere gİrmemek lazim
Yorum
-
biliyorsunuz, yunanistan makadenyonanın kendisine ait olduğunu, oranın yunan toprakları olduğunu idda edip duruyor.
bunu bir anket haline de getirmişler. makedon konsolosluğu biz yunan toprağı değiliz diyor ve destek istiyor.
konsolosluktan yapılan çağrıya şöyle:
Sizden aşağıdaki linki tıklayıp NO kutusunu işaretlemenizi ve bu yazıyı paylaşmanızı rica ediyorum. Zira dost ve kardeş Makedon toplumu, Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
yahu anlayamıyorum sizi bizim izmirle ilgili bir problemimiz yoktur.hatta benim siyasi görüşümün kalesidir.izmir bana göre bu memleketin bşkentidir.laik atatürkçü insanların adım bası bulunabilidiği yagane yerdir.konuya hakim değlsiniz anlamadan dinlemeden yazıyorsunuz.biz orda şakalaştık sadece.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Kulandim oyunumu..narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiliyorsunuz, yunanistan makadenyonanın kendisine ait olduğunu, oranın yunan toprakları olduğunu idda edip duruyor.
bunu bir anket haline de getirmişler. makedon konsolosluğu biz yunan toprağı değiliz diyor ve destek istiyor.
konsolosluktan yapılan çağrıya şöyle:
Sizden aşağıdaki linki tıklayıp NO kutusunu işaretlemenizi ve bu yazıyı paylaşmanızı rica ediyorum. Zira dost ve kardeş Makedon toplumu, Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır.
http://www.topix.com/forum/world/mac...AAFN23PMGMJ147Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
edıpler 2.24 den gitti afmasa devammmmmmmmMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum