herkese iyi akşamlar : )) bekleyen kazanır : )
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
kervt nin anlaşılan 72 ile bir sıkıntısı var.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sen çok yaşa narada hocam tavanı yakaldık :081:narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster72 çanak bitimi... ilk duraktı...
77 sonraki önemli adım... ama 74 ün üzerine atması gerekiyor...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
çekildiği noktaya bakarmısınız....narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar herşeyler için teşkkürler....Mevlana der ki;
Yorum
-
grafik de dahil, kaç kez söyledim di... aldın mı derseniz, yooo kendime öyle bir iyilik yapamamnarada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterene... kervt gözönünde olsun ha... o bir yerlerden koptu kopacak...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
arkadaşalr, kusura bakmayın, işelerin yoğunluğundan sorulara bakamıyorum. cevab da gerek kalmammış , gitmiş senetleriniz, hayırlı olsun. herkese iyi akşamalr...
Yorum
-
akşam olduğunda hesaptaki parayla herkes kendsi başbaşa kalıyor.mesela ben şimdi başbaşayım paracıklarımla.yavrum benim kuzum benim.
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum