günaydın, bol kazançlar...
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
bu eggubde sıka sıka patlayacaklar sonunda
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tuddf da yola çıkamayanlardan iyi olacak işallah.60 dk da iki dip 11.20 nin altına gelmdiği sürece çalısır.aylık graf ta da hoş duruyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Click this bar to view the full image.
,
21/12/2010 tarihinden 3,17 takipli ANACM hayırlı olsun."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
maalt yoluna devam ediyor, izocam 35.20 leri geçebilirse güzel olacak hafta içinde...
Yorum
-
acelemiz yok hocam.konyadan agzımın payını aldım.teknik bozulmadan peşini bırakmamBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sıkmayın canınızı, vardır bunda da bir hayır diyelim....narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni yıla koca bilgisayarı yakarak girdim.... kaldım laptopa... tüm çizimler vs. gitti... :(
Yorum
Yorum