kendimi bu haftanın en büyük sazanı ilan ediyorum ......................:(
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
-
güko, matriksin sitesine gir. orada teknik analiz eğitimleri veriliyor. çok ama çok iyi. başlangıç için faydasını göreceksin.
şurada...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
ne oldu?!tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkendimi bu haftanın en büyük sazanı ilan ediyorum ......................:(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
imkb ulusal-100 endeksi 1. Seansta % 0.31 yukseldi (67026), imkb'de toplam islem hacmi 1 milyar 53 milyon tl oldu
-matriks-Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
Degerlı katılımcılar hernekadar sessız ızleyıcı olsamda bılgı ve sohbetlerınızı beyenıyle takdırle cok yakın takıp edıyorum.Kıymetlı emeklerınız ıcın sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum.Bılgı ve tecrubelerınıze saygı duyuyorum.Yenı yılda basta ustatlar omak uzere basarı ve kazanclarınızın yuksek olmasını dılerım.Saglıklı huzurlu yıllar saygılar.
Yorum
-
-
daha çok rekorlara inşallah. üye sayısı ile birlikte başarı, huzur, güven, düzey, samimiyet ve saygı ortamımızda gelişiyor. ne mutlu Keyborsaya.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7000 üyeye ulaştık..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Kalite,bilinçli tüketicinin eseridir. ;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7000 üyeye ulaştık...
Nice yıllara...Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
tuddf ta güzellesiyor izleyelimmi efekent hocamBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertuddf ta güzellesiyor izleyelimmi efekent hocam
11,50 yi geçmesi gerek bence."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
saol hocam bir ara bakayım .narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko, matriksin sitesine gir. orada teknik analiz eğitimleri veriliyor. çok ama çok iyi. başlangıç için faydasını göreceksin.
şurada...
http://www.matriksdata.com/TeknikAnalizEgitimi.htmlMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum