bfren 60 dk da flma görüntüsü var.iyi olur işallah
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
16.10'u yukarı kırmıştık. Şimdi destek olmuş olması lazım.muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOo maalt ne yapmiŞ boyle Şu ankİ gİdİŞat ne ?
Sn Simurg yorumlar gelince.
Yorum
-
belki adama mal lazım olabilirsouvenir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16.10'u yukarı kırmıştık. Şimdi destek olmuş olması lazım.
Sn Simurg yorumlar gelince.
Yorum
-
yürüyün be koçlarımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar kolay gelsin...
bagfs eggub netaş takipte....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
092 aldıgım ihlaslardan 1800 kurtuldum
düzeltmeye ğirdi şimdi sakıncalı olabilir 1630 çekilmeli
Yorum
-
bagfaslar 166 dan gitmiş alan hayırını görsün
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
onun piri boğaziçidir..az mı boğuştu onunla..o bilir..ona sor..halıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşbulduk sağolun.
infyo hakkında görüşü olan varmıdır?sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
tŞkler. ;)souvenir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16.10'u yukarı kırmıştık. Şimdi destek olmuş olması lazım.
Sn simurg yorumlar gelince.PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
eggubu fena sıkıyolar bakalım nere kadar sıkacaklar.......Mevlana der ki;
Yorum
-
tebrikler, son zamanlarda başarılı tespitlerinizi taktirle izliyoruz.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbagfaslar 166 dan gitmiş alan hayırını görsün
Yorum
-
1.02 mi direnci vardı onu geçti diye allah ne verdiyse saldırdık.o düştü ben aldım.ben aldım o düştü.80 kurusta aldık soluğu
maliyeti çıkarana kadar göbeğim çatladı.öle kağıtmı olur ya.höt deyince %10 düşüyor meret.bidaha yollarımız kesişmez umarım.hani bileyim 2 l olacak.kapısını çalıp bakmam içeri
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum