Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

ne tuddf muş be bu yoklukta bağladı paramı
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• narada
      Haberci
      • 04 Mayıs 2009
      • 1737

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ne tuddf muş be bu yoklukta bağladı paramı
      grafiği çok hoşuma gitti boğaziçi... dün paylaştım hatta...
      YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• ARTIK'ÇI
        kah yerde kah gökte
        • 02 Temmuz 2009
        • 914

simurg hocam tukas 123 muydu kilit nokta...?
        Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• narada
          Haberci
          • 04 Mayıs 2009
          • 1737

bshevvvvvvvv kir artık zincirlerini gülsarı... ne 127 imiş bu yahu...

Yorum

• ataman
            Bağımlı
            • 21 Mayıs 2009
            • 412

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            free ugraşıyoruz,düzeliriz inşallah..
            keten hocam hoşgeldin..biraz daha iyicesindir inşallah..
            sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• narada
              Haberci
              • 04 Mayıs 2009
              • 1737

Bsh ev aletleri/klein: Kucuk ev aletleri sektorunu artik odak noktamiz olarak belirlemis bulunuyoruz

bsh ev aletleri icra kurulu baskani norbert
              klein, onumuzdeki 5 yil icinde yuzde 16 buyumesini bekledikleri kucuk ev aletleri
              sektorunu artik odak noktalari olarak belirlediklerini, bsh ev aletleri olarak
              cerkezkoy'deki uretim tesislerinde 2011'in ikinci yarisindan itibaren kucuk ev
              aletleri uretmeye baslayacaklarini duyurdu.
              Klein, 2010 yilini degerlendirdigi ve onumuzdeki yil beklentilerine
              iliskin duzenledigi basin toplantisinda, bsh grubu'nun avrupa pazarinin lideri,
              tum dunyada ise 3. En buyuk beyaz esya ureticisi oldugunu, 13 ulke ve 41
              fabrikada uretim yaptiklarini, turkiye ekibi olarak elde ettikleri basarilarla
              almanya ve cin'den sonra bsh grubu'nun buyuk onem verdigi ve yatirimlarinda
              oncelik verecegi ilk 3 ulke arasina girmeyi basardiklarini soyledi.
              Bsh ev aletleri sanayi ve ticaret a.s. Olarak ana markalari bosch ve
              siemens, ozel markalari gaggenau ve yerel markalari profilo ile turkiye beyaz
              esya sektorunun lider sirketlerinden biri olduklarini belirten klein, buzdolabi,
              firin, camasir makinesi ve bulasik makinesi ureten 4 fabrikalarinda yaklasik 4
              milyon birim kapasiteyle uretim yaptiklarini, urunlerinin azerbaycan, kazakistan,
              ozbekistan, gurcistan, turkmenistan, ermenistan, kirgizistan, tacikistan, kktc ve
              irak gibi gelismekte olan pazarlara dagitiminin turkiye'den ve almati'daki bsh ev
              aletleri temsilcilik ofisinden gerceklestirildigini kaydetti.
              Klein, bu yilin 9 aylik doneminde yurt ici satis cirolarinin 1 milyar 9
              milyon 583 bin lira, ihracat cirolarinin 717 milyon 655 bin lira, toplam
              cirolarinin 1 milyar 727 milyon 238 bin lira oldugunu bildirdi.
              Son 2 yilda turkiye'ye yaptigi yatirimi yuzde 181 artiran bsh ev
              aletlerinin, ''dunya sampiyonu'' urunler yaratacak ar-ge ve uretim calismalari
              ile sektorun gelecegini sekillendirdigini ifade eden klein, ''2008 yilindan bu
              yana turkiye, bsh'in global ar-ge aginin onemli bir parcasi haline gelmistir.
              Turkiye, almanya ve cin ile beraber bsh grubu'nun en onemli projelerini
              gerceklestirmektedir. Bir ornek vermek gerekirse; su anda yepyeni bir buzdolabi
              platformu gelistirme projesi ile buyuk bir sorumluluk ustlenmis bulunuyoruz''
              diye konustu.
              Enerji verimliligine de deginen klein, son 15 yilda, bsh'in enerji
              sarfiyatini buzdolaplarinda yaklasik yuzde 58, camasir makinelerinde yuzde 42,
              bulasik makinelerinde yuzde 35, firinlarda ise yuzde 30 azaltmayi basardigini,
              ayrica camasir ve bulasik makinelerinde yuzde 50'ye yakin su tasarrufu
              sagladigini kaydetti.

-''yatirimlarimizi araliksiz surduruyoruz''-

norbert klein, yatirimlarini araliksiz surdurduklerini ifade ederek, 2009
              yilinin 3. Ceyrek sonuclarina kiyasla bu yilin ayni doneminde yatirim
              tutarlarinin yuzde 258 gibi rekor bir artisla 55 milyon 150 bin tl'ye ulastigini,
              yil sonuna dek yaptiklari toplam yatirimin ise cerkezkoy fabrikalarini gelecek
              yillarda yepyeni bir boyuta tasiyacagini soyledi.
              Klein, ''bsh olarak turkiye'ye sonsuz bir guven duyuyoruz. Bu guvenle
              tesislerimize ve yeni urun projelerine yatirim yapmaya devam edecegiz. Onumuzdeki
              yillarda da buyumemizi surdurecegiz'' dedi.
              Yatirimlari sayesinde uretimlerini gecen yila oranla bu yilin ilk 9 aylik
              doneminde yuzde 8 oraninda artirdiklarini ve 2,6 milyon adet uretim
              gerceklestirdiklerini bildiren klein, orta vadeli hedeflerini ise yeni
              yatirimlarla uretim adedini 5-5,5 milyon seviyesine cikarmak olarak
              belirlediklerini soyledi.
              Klein, sadece urunleriyle degil, uretim surecleriyle de cevreye deger
              katan bir sirket olarak son 5 yilda uretimlerini yuzde 80 artirirken urunlerinde
              kullanilan malzemelerin yaklasik yuzde 80'inin, urun ambalajlarinin ise yuzde
              98'inin geri kazanilabilir malzemelerden olustugunu kaydetti.
              Su an uretimlerinin yuzde 60'ini basta avrupa ulkeleri olmak uzere tum
              dunyaya ihrac ettiklerini, gecen yilin eylul ayi rakamlarina oranla bu yilin ayni
              donemde yuzde 5 artis sagladiklari ihracatta daha fazla gelisim gostermek adina
              guclu marka imajlarini, profesyonel dagitim ve hizmet anlayislariyla birlestirip
              pazarda ilk tercih edilen marka olmayi amacladiklarini belirten klein, sektordeki
              diger ureticilerin calisan sayisini azaltirken kendilerinin toplam istihdami
              yukselttiklerini, istihdami son 5 yilda yuzde 60 artirdiklarini, ar-ge
              merkezindeki faaliyetlere hiz verdiklerini anlatti.
              Gelecek 5 yil icinde yuzde 16 buyumesini bekledikleri kucuk ev aletleri
              sektorunu artik odak noktalari olarak belirlediklerini ifade eden klein,
              konusmasini soyle surdurdu:
              ''onumuzdeki 5 yil icinde yuzde 16 buyumesini bekledigimiz kucuk ev
              aletleri sektorunu artik odak noktamiz olarak belirlemis bulunuyoruz. Urun
              gamimizi neredeyse tamamen yenilemekteyiz. Urunlerimizin performansini ve
              kalitesini de yukselttik. Kucuk ev aletlerinin satis noktasinda musteri trafigini
              artiran en onemli faktor oldugunu dusunuyoruz. 2010'da bu artan trafigin toplam
              ciromuzu artirdigina sahit olduk. Dolayisiyla kucuk ev aletleri artik buyuk ev
              aletleri gibi her an performansini takip ettigimiz bir is kolumuz haline geldi.
              Bu vesileyle bsh ev aletleri olarak cerkezkoy'deki uretim tesislerimizde 2011'in
              ikinci yarisindan itibaren kucuk ev aletleri de uretmeye baslayacagiz. Bu onemli
              gelisme ile birlikte surdurulebilir buyumede onculugumuzu bir adim daha ileri
              tasimayi amacliyoruz.''

-aa-

Yorum

• özdoğan77
                Katılımcı
                • 28 Şubat 2009
                • 156

Biraz İZOCM alayım dedim,bankayı aradım az evvel,B grubu imiş,efendim yok SPK kanunlarına göre açığa mal alınamazmış,yok hesabında para olması şartmış vs.vs.
                Tabi vazgeçtim... :(
                Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
                Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
                ÜMİT ÖZDOĞAN

Yorum

• bogazici77
                  .............
                  • 11 Temmuz 2009
                  • 1920

efeklent abi golts :(
                  Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• narada
                    Haberci
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 1737

evet golts... :(

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      simurg hocam tukas 123 muydu kilit nokta...?
                      1.20 direnci
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

ne konyaymış be karda oturmasını bilsek bi araba parası verecekti

Yorum

• narada
                          Haberci
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 1737

konya 250 lerde dinlenecek zahar...

Yorum

• ataman
                            Bağımlı
                            • 21 Mayıs 2009
                            • 412

anyayı da konyayı da gördük valla..
                            sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11718

şu kartn almak bir türlü nasip olmadı ................
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• narada
                                Haberci
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 1737

al işte.. golts da gitti...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information