Bu hareketi asaln afyon yapti..simdi konya ..siradaki NUH. GOLTS falan mi acab..
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
göltas beklediğim performası gösteremedi, bekletebilir... ben verdim..
Yorum
-
ekgyo 95 kadmesinden biraz daha yazdım verirlerse sevinirimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
gapı kapatayım derken virajı alamadık.düzelir sanıyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bu golts gidecek ama kanımca yeni yılda başlayacak mümkün mertebe altlardan lmayı düşünüyrumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Simurg Hoca verdiyse bir bildiği vardır fazla zorlamamak lazım.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu golts gidecek ama kanımca yeni yılda başlayacak mümkün mertebe altlardan lmayı düşünüyrum
Yorum
-
elimdeki ekgyo portföyün %30 una denk geldi.bu kadar yeter banaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ekrana bakınca başım dönmeye başladı.canımdan kıymetli mi ya yeter bu kadar hadiyin iyi akşamlarBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
)
Yorum