narada Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
istermisin bi harakette afyon çeksin 240 a yelken açsınBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
2.8 den 4.20'ye gelene kadar neler neler yaptı seans içinde... günlükçü ve tradcileri dövyorlar.. sabırla bekleyen muradına erer..gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben pek anlayamadım
veriyomu,alıyomu bu ateksçi arkadaş
anlayan varsa bir adım beri gelsin
arsaları ist. belediyesi ile mahkemelik.. (imar oranını yükseltmeye çalışıyorlar) .. ist.belediyesi çok düşük bir oran vermiş bunlarda mahmekeye gitti.. yedirmek istemiyorlar tabi belediyeye yeşil alan için... haberi düşersi (olumlu yönde) iki haneli rakamlarda görüşürüz.. yoksa özüne (2.80-3.00) arasına dönebilir... ben taşıyıcıyım... trade yapmak tehlikeli.. kısa vade için girmek sağlığıınız için iyi gelmeyebilir...
ama ben taşırım orta-uzun vade derseniz .. sıkıntı yok... yinde al-sat-tut-yat. tav. değildir amaan haa ...Yazdıklarımı (isim vermediğim sürece) kimse üzerine alınmasın boşyere...
Ayrıca yukarıda yazdıklarımın hiçbiri YATIRIM TAVSIYESI NITELİĞİNDE DEĞİLDİR.
Yorum
-
-
-
eh ufaklığın gidişine işarettir..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66.75 den biraz göltaş attım kenera....sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
aylık yeni bar da bende gelirim yanınızaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ben seni sevmiyim ağam.143 den konya deidk almadın.şimdi ugarıyosun böle işte
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben seni sevmiyim ağam.143 den konya deidk almadın.şimdi ugarıyosun böle işte
ula 148den konyayı verdikden sonra 148den geri gelmedi Biiiiirrrrr
Cuma egser yazdım almadın tavan ettti ikiiiiiiii
sabah 27,80 migros dedim onuda almadın üüüüüçççç
sona bana senet söleyin paylaşalım diyon.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
elimizdeki güzelim konyayı kaptırdık şimdi aval aval bakıyoz peşinden
)))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
he hakkaten 148.5 den verince geri gelcek dedikti.ama gelmeyince 150 den geri alırken yine demiştim.neyse.nakitim olmuyor ki gırtlağa kadar kağıdım sürekliBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum