hocam boyner yorumunuz nedir?
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
Sn Simurg yine yorumunu yapar. Bildiğim kadarıyla 17.50 desteğini kırdı 16.60'da da bir boşluk var oraya kadar gidebilir deniyor. Gerisi Sn Simurg'a ait.cailker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam birde gubrefabrikalarını yorumlar mısınız?
teşekkürler
Yorum
-
hocam 18.10 geilirse hedef ne olabilirBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
17.10 seviyesinde tutunduğu sürece tepki gelir...cailker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam birde gubrefabrikalarını yorumlar mısınız?
teşekkürler
Yorum
-
maltta direnç geçilirse uçuk hedef yazacağım da hele orası bir geçilsin....bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam 18.10 geilirse hedef ne olabilir
direnç kırılmadan yorum yok....;)
Yorum
-
o hedefi bende görüyorum da yok canım daha neler diyorum
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sendeki malı bekliyor olmasın, yaz yukarı bir yere de önü açılsın senetin....bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero hedefi bende görüyorum da yok canım daha neler diyorum
Yorum
-
bendeki maldan nolur hocam 3 bin beşbin maldan nolcakki
şaka şaka.ama sen sürekli yazıosun forumda ondan oyalıyor.spek birini dökemeden biri çıkıor başına ondan oluyor böle.olsun be yav.beklerim ben uzuncuyum zaten
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
en uzunu 2 saattir sende ben bilirim.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbendeki maldan nolur hocam 3 bin beşbin maldan nolcakki
şaka şaka.ama sen sürekli yazıosun forumda ondan oyalıyor.spek birini dökemeden biri çıkıor başına ondan oluyor böle.olsun be yav.beklerim ben uzuncuyum zaten"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaltta direnç geçilirse uçuk hedef yazacağım da hele orası bir geçilsin....
direnç kırılmadan yorum yok....;)
bu hisse için ocak ayı uğurludur değilmi Simurg Hocam, heygidi ocak 2006
Yorum
-
sorma valla abi.sabatan beri bekliyom bi tanesi çok skıldım :(Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ya şu krsital ihlaslarla akraba değilmi onun neyi eksik acaba gitmiyo...:(Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum