efekent hocam egser için tebrikler
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
efekent hocam egser için tebrikler
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
simurg hocam hoş geldiniz.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
allah tependen baksın senin spekBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregser 2,05-2,07 geçerse yeni bir yükseliş dalgası başlatabilir.
Bu topikde yazılan ilk 5 içine giren hisse görmediğim zaman içim rahat etmiyor."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ben de tebrik ederim. eee artık alışkanlık oldu hocam...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu topikde yazılan ilk 5 içine giren hisse görmediğim zaman içim rahat etmiyor.
Yorum
-
hoş bulduk, geride kalan sorulara cevap veremiyorum kusura bakmayın. akşamları ise adls sorunu yüzünden bağlanamıyorum. Türkcell vınnn almaya niyeti olan varsa almasın. İlla da alacaksa ben cihazı uygun fiyata verebilirim...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam hoş geldiniz.....
ocak ayı ttnet kampanyasını bekleyelim bakalım....
Yorum
-
ihaev aylık bb direncini kırmaya çalışıyor. Kırarlarsa orta vadeli bir yükseliş trendi başlar.Birazcık attık köşeye bakalım.
Yorum
-
sabhtan beri can sıktılar kapanısa yakın coşarlarsa şaşırmam.yukarı yönlüBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sasa cana geldi...
Mevlana der ki;
Yorum
-
maalt sabırları zorluyor, biliyorum . bu seviyelerde tutunuyor olması da trend açısından önemli. Muhtemelen beklediği bir mal var speğin. yoksa şimdiye koparmıştı. Elinde olanlar varsa sabretmesi halinde meyvesini yiyecektir.
Yorum
-
İçim bayılmıştı valla; teşekkürler yorum için.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaalt sabırları zorluyor, biliyorum . bu seviyelerde tutunuyor olması da trend açısından önemli. Muhtemelen beklediği bir mal var speğin. yoksa şimdiye koparmıştı. Elinde olanlar varsa sabretmesi halinde meyvesini yiyecektir.
Yorum
-
sasalrım 1.08 den gitmiş....Mevlana der ki;
Yorum
IHEVA . Garanti bankasının hacmini 3 e katlamış.
Yorum