SASA VE SANKO dikkat edin eli kulağında .............
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın herkese.arkadaşlar gözünüze çarpan hosunuza giden senetleri paylasırsanız sevinirim.narada abi tuddf yamuk yaptı dün. diğer kombiciye bakçam bugünseni memnun etmekde zormuş be yawww:(EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
konya 176 kalkarsa sert giderBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
inşallah bekliyoz sası bakalım...tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSASA VE SANKO dikkat edin eli kulağında .............Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
180 i de geçersek tamamdır
çok şey istiyorum farkındayım
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMArti ya bulasmayin kanser eder...
Yasadim biliyorum
)))))))))
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
-
Yorum