makedonya için no oyumu kullandım..
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
ufak ufak vakıf almayı düşünüyorum.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
orta boy bi trende yatma zamanı geliyor gibi görünüyor.kaartlarınızı eyi seçin,sonra mızmızlanmayın.ona göre..her şey olacağına varır..
Yorum
-
bendeki kaartlar mızmız onuda belirteyim..şöyle isveç beygiri gibi bi kaardım yok..her şey olacağına varır..
Yorum
-
endekse paralel olanlardan ekgyo yu dinlendirecekleirini düşünerek ben beygirimi vakıftamn yana kullanmayı düşünüyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorta boy bi trende yatma zamanı geliyor gibi görünüyor.kaartlarınızı eyi seçin,sonra mızmızlanmayın.ona göre..
Gunaydin Dostlar ve Hosgeldiniz Sn Ketenhelva,
Iyi geldi bunyeye sizi burada gormek...Hazir yazmaya baslamissiniz, sorayim dedim.. Bu OV iyi kagitlara ornekler neler olabilir diye...
Tesekkur ve selamlarimla,
freesky
Yorum
-
basbakan konusmaya basladı piyasaya olumlu yansıyacaktırBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
enka,trcas,tekfen,ekgyo,torungyo.yav bissürü var.reel sektörün eyi ve dürüstleri diyebiliriz kısaca,ve primlenmemişleri..her şey olacağına varır..
Yorum
-
suvenir martılarda teknik çalışmaz,sürücüleri yavşek.ama dipledi gibi her ikiside.uzun vadede illaki abartarak artacaktır,geri kaldıgı vakitlerin hıncını çıkarmak için.ama uzun vade.1-2 yıl..
bu arada arena protestosu için polis incelememi başlatmış??her şey olacağına varır..
Yorum
-
Gecen yil koza altin isletmeleri'nin kaynaklari %29, rezervleri % 38 artti - kap aciklamasi
koza altin isletmeleri a.s.'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor.
" sirketimizin 31.12.2010 tarihi itibariyle sahip oldugu toplam kaynak (resource)
ve rezerv (reserve) miktarlarina iliskin uluslararasi bir kurulus olan srk
consulting usa tarafindan denetlenmis ve uluslararasi jorc standardina gore
duzenlenen sonuclar yatirimcilara aciklanmaktadir.
2010 yili icerisinde
yapilan 96.650 metre karotlu sondaj ve diger jeolojik calismalarin sonucunda
alinan numunelerin analizleri uluslararasi bir sirket olan als chemex
(australian laboratory service) laboratuarlari tarafindan yapilan analizleri
neticesinde 31.12.2010 tarihi itibariyle kaynaklarimiz 9,995 milyon onsa,
rezervlerimiz ise 2,127 milyon onsa ulasmistir. 2009 yili sonu itibariyle
kaynaklarimiz 8 milyon ons rezervlerimiz ise 1,8 milyon onstu. 2010 yili
icerisinde yapilan 256 000 onsluk uretim de dikkate alindiginda
kaynaklarimizdaki yillik artis orani %29, rezervlerimizdeki yillik artis orani
ise %38'e ulasmaktadir.
Ayrica yapilan calismalar sonucunda sahip oldugumuz kaynaklar icin yaklasik
%50 oraninda bir artis potansiyeli ongorulmektedir. (5 milyon ons) anilan
raporda yer verilen kaynak, rezerv ve artis potansiyeli bilgileri sirketimizin
uhdesinde bulunan 51 ruhsatli alanina iliskindir. Turkiye'nin cesitli bolgelerine
yayilmis 500 ruhsatli alanimizi icermemektedir. "
-matriks-YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
Yorum