iyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar yeter artık yoruldum.....
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
hocam yer varsa bende gelirimketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürgünefe şöyle yaz sonu belarus yada beyazurus bölgesinde bol katılımlı 40 gün 40 geceli bi yemek vermeyi düşünüyom,içkiler şirketten..şenlik olsun..
Yorum
-
;)yer olmamı,kalabalık olursak top sahası kiralarım.uçakla taşıma,getir götür işide free nin..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Surgunefe neredensiniz? Nisan ayında bir arkadasımla 6 aylık bir süre icin Belarus'a gitmeyi dusunuyorum.SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbulunduğum yerden yakın zaten o bölgeler. ordan katılırım aranıza
Pahalı olmayan ,cok kücük olmayan bunun yanında yaşanılabilir bir sehir olmasını istiyoruz.(Pahalı olabilir düsüncesiyle Minsk'i eledik)
Gomel, Mogilev ,Vitebsk ,Grodno, Brest şehirlerinden hangisini tavsiye edersiniz?
Birde bu sehirlerde ortalama ev kiraları nedir?
Soyle bir site buldum "http://gomel.olx.by/cat-363" fakat pek randıman alamadım.Belarus'ta sahibinden.com tarzı siteler biliyormusunuz ?
Daha once Odessa'da kalmıstım.Harcadıgım paranın yaklasık %20 si polise rüsvet olarak gitmisti.Belarus icin böyle bir durum olmadığını söylüyorlar.Katılırmısınız?
Tsekkurler
Yorum
-
cmbtn süpersin.....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
cümleten iyi aksamlar....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Sn. Kenanji,kenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSurgunefe neredensiniz? Nisan ayında bir arkadasımla 6 aylık bir süre icin Belarus'a gitmeyi dusunuyorum.
.......
Daha once Odessa'da kalmıstım.Harcadıgım paranın yaklasık %20 si polise rüsvet olarak gitmisti.Belarus icin böyle bir durum olmadığını söylüyorlar.Katılırmısınız?
Tsekkurler
Surgunefe katilir mi bilmem ama, o katilsa da ben katilmam. (Shu anda haricten gazel okuyorum size. Ama tecrubeleri yabana atmamak lazimmis..
Siz yine de bir % 20 yi, rusvet kontenjanindan kenarda hazir tutun her turlu durum icin....
Sn Keten, siz iyilesin de bir party yapalim harbiden. Nisan gibi denk gelirse gelme ihtimalim var. Simurg Hoca bize cay ismarlayacakmis...ikimize sadece... cayy cayy
:081:
slms
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
;)yer olmamı,kalabalık olursak top sahası kiralarım.uçakla taşıma,getir götür işide free nin..
Keten abi
vaktin olur ilgilenirsen eğer Cumartesi akşam 1 kaç arkadaş toplanacağız , bekleriz.
Eskişehir Buluşması
başka katılmak isteyen arkadaşlar olursa bilgi vermeleri yeterli . kişi sayısına göre yer ayarlanması için.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum