Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mustafa71mustafa
    Bağımlı
    • 19 Nisan 2008
    • 819

kereviz

SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kerevİz gene ayni hareketİ yapti
    bu kereviz hacimli bir şekilde 78,00 barajını gecmek için buralarda guç toplamaya devam eder bence...
    MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
    Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• emmi67
      Bağımlı
      • 13 Temmuz 2010
      • 460

ne lanet bi kağıttır bu snpam

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 12024

Bu haber 54512 defa, Mynet Spor haberleri bugün 1374199 defa okundu Arena'ya izin yok!

18.01.2011 10:16:13 Açılış gecesinde Başbakan'ın protesto edilmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Yönetimi'nin önüne bir engel daha çıktı. İl Güvenlik Kurulu, incelemenin ardından stada gerekli onayı vermedi.

önceki haber sonraki haber
        diğer haberler

A.Gücü istediğini aldı! Ronaldo, İnönü'ye geliyor! Beşiktaş'ta şüpheli para ak... Arena'ya izin yok! Efsane geri döndü! 'Issız adam Alex' Zapata Galatasaray'da! 'Öyle demedim, böyle dedim' Babel'e Twitter cezası! Güiza: Benim için namus borcu!

Ligde 18. haftanın programını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu, diğer tüm maçların aksine Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasının nerede oynanacağını duyurmadı. Bunun üzerine konu hakkında.
        birçok spekülasyon üretildi. Ancak gerçek, sonradan anlaşıldı. İl Güvenlik Kurulu, Türk Telekom Arena'da incelemeler yaptı. Bu incelemelerde, rakip taraftarlar için ayrılan tribünle, localar arasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığı belirtilerek, stada onay verilmedi. Açılış gecesinde Başbakan'ın protesto edilmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Galatasaray yönetimi, Sivasspor maçına kadar bu sorunu çözmek için kolları sıvadı.
        Yönetimin planı, rakip taraftarlar için ayrılan tribünü komple üst kata taşımak. Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra, İl Güvenlik Kurulu statta bir inceleme daha yapacak ve önlemleri yeterli bulursa, Arena'ya onay verecek. (Fanatik)
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• tredas
          Tecrübeli
          • 15 Mayıs 2008
          • 716

başbakana inat taraftar olarak para toplayıp kendi stadımızı yaptırırız

secimde geldi bütün taraftarlarda ona oy atmaz olur gider

gücü görür o zaman ...............
          Biz trakyalıyız...
          Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
          arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• bogazici77
            .............
            • 11 Temmuz 2009
            • 1920

haklıyken haksız durumu düşürüyor kendisini.ona ypılanlar tamam hos değil de çıkıpta gs nin 5 allah kurusu yok demesi toki başkanının gs klübü yükümlülüklerini yerine getirmedi demesi insanları çileden çıkrdı.yahu gs nin 5 parası yokta senin 5 paran varmı orda.sen kimin parasını harcıyorsun oraya.
            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 12024

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              başbakana inat taraftar olarak para toplayıp kendi stadımızı yaptırırız

secimde geldi bütün taraftarlarda ona oy atmaz olur gider

gücü görür o zaman ...............
              yazık bu galatasaraya bir fenerbahçeli olarak üzülüyom düştüğü hallere .. bir stadları bile yok:040:
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• narada
                Haberci
                • 04 Mayıs 2009
                • 1737

neyse... yeri bu topik değildi... özür dilerim. bu konu canımı sıkmıştı...
                YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• turkuaz
                  Tecrübeli
                  • 13 Temmuz 2009
                  • 98

xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bu haberle turizm hisseleri cosar mi acaba

Rusya ile vizelerin kaldırılmasına ilişkin bugün imzalanacak Geri Kabul Anlaşması sonrası, en geç iki ay içinde vizeler karşılıklı olarak kaldırılacak. İki ülke arasında ticareti artırması beklenen uygulamanın yaz öncesinde başlaması ise turizmcileri umutlandırıyor
                  Bu haberin mutlak surette değerlendirilmesi yapılmalı. Turizm sektörüne genel olarak yansıması iyi olur diye düşünüyorum. Maalt, martı, ayces, favori hisselerini yakın takibe aldım.

Yorum

• narada
                    Haberci
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 1737

sonmezde ya ben hüsnü kuruntu içindeyim, ya birşeyler olacak.... kaç gündür bunu söylüyorum ama, bakalım....

tudff 1265 geçilirse ve kalıcı olursa epey güzelleşir sanki....

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 12024

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      narada hocam şu fener hakkında ne dersin
                      abi gözden kaçtı herhalde varmı bir yorumun...
                      Mevlana der ki;

Yorum

• narada
                        Haberci
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 1737

rheag... çok güzel hareketler içinde... devamı gelir mi ki?

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          akmerkez izlenenbilir
                          dün dedik alan olmadı bende almadım ne yalan söyliyim:040:
                          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• narada
                            Haberci
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 1737

güko spor hisselerine şimdiye kadar hiç bakmadım... ilk borsaya girdiğimde bir beşiktaş macerasına tanık oldum, onu görüp bir daha da bakmadım...

Yorum

• narada
                              Haberci
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 1737

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              dün dedik alan olmadı bende almadım ne yalan söyliyim:040:
                              alsaydın gitmezdi ki

Yorum

• bogazici77
                                .............
                                • 11 Temmuz 2009
                                • 1920

doğru diyorsun abi.elimde 4 adet senet var hepsinin de tekniği güzel gitmiyor ama satsam gider eminim buna

Yorum

Working...
                                X

Debug Information