Maalt tutan varmi ustatlardan yorum alabİlİrmİyİz
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
ataman abi senin nefesin iyidir şu cimboma bir okusanda tavana yapışsa artık beni çok bekletti namıssız....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yorum
-
12.50 üstünde kaldıkça büyük rakamlar bekliyorum denizde....
Yorum
-
-
Yorum
-
Ben görevimi yaptım ve sabah 12.00'den verdimsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağırlık edenler varsa bir zahmet uğraştırmasın speği....
Yorum
-
o.v. taşıyorum...e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaalt tutan varmi ustatlardan yorum alabİlİrmİyİz
Yorum
-
üstad tebrik ederim .:081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12.50 üstünde kaldıkça büyük rakamlar bekliyorum denizde....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hala görevini yapmayanlar var demek ki....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen görevimi yaptım ve sabah 12.00'den verdim

Yorum
Yorum