Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SÜRGÜNEFE
    Tecrübeli
    • 20 Ağustos 2010
    • 1442

2. Seans bereketlİ olur İnŞallah

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

eyvallah dostum saolasın
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• turkuaz
        Tecrübeli
        • 13 Temmuz 2009
        • 98

turkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        SNGYO dikkatle izleyelim.
        Dün 2.15 iken yazmışız 2.27 görmüş, umarım faydalanan olmuştur.

Yorum

• ataman
          Bağımlı
          • 21 Mayıs 2009
          • 412

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ataman abi nasıl araba ama yakısırmı kardeşine
          aldın mı yoksa bu hafta sonu geleyim bi tur atalım..
          yoksa bakıyor musun..bir araba parası çıktı bu güne kadar..
          hadi hayırlı olsun aldıysan..
          sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• ARTIK'ÇI
            kah yerde kah gökte
            • 02 Temmuz 2009
            • 914

son MAALt lari da okuttum 17.65 ten..alan hayrini gordun..

emegi gecenlere tesekkurler..
            Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• bogazici77
              .............
              • 11 Temmuz 2009
              • 1920

efekent abinin bi kağıdı var iceledim çok hosuma gitti.ama o yazsın ben yazmam.ama haftalığı çok hosuma gitti yakın zamanda büyük adımlar bekliyorum
              Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bogazici77
                .............
                • 11 Temmuz 2009
                • 1920

maaltta 18.10 u gözlemliyoruz.bakalım nasıl geçebilcek.

Yorum

• ARTIK'ÇI
                  kah yerde kah gökte
                  • 02 Temmuz 2009
                  • 914

KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 20110106 15:04:24
                  OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : BUYUKDERE CADDESI AKINCI BAYIRI SOK.NO:8 KAT:5 MECIDIYEKOY-ISTANBUL
                  TELEFON VE FAKS NO. : 212 274 4555/212 274 9636
                  ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 212 274 4555/212 274 9636
                  YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                  OZET BILGI : FUTBOLCU TRANSFER BILGISI

---------------------------------------------------------------------------------------------
                  ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
                  S.C.S FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ S.A. OYUNCULARINDAN JUAN EMMANUEL CULIO ILE ANLASMAYA VARILARAK SOZLESME IMZALANMISTIR. VARILAN ANLASMAYA GORE OYUNCUNUN S.C.S FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ S.A. `YA 2.000.000 EURO, OYUNCUYA ISE 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 SEZONLARI ICIN SIRASIYLA 250.000 EURO, 600.000 EURO, 700.000 EURO, 700.000 EURO SABIT TRANSFER UCRETI VE 8.000 EURO, 10.000 EURO, 10.000 EURO, 10.000 EURO DEGISKEN TRANSFER UCRETI ODENECEKTIR.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
                  http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=138639|

Yorum

• cem17cem
                    Aktif
                    • 14 Eylül 2010
                    • 119

06.01.2011 12:01:59
                    Türkiye rekora koştu!

Türkiye’deki birleşme ve satın almaların işlem hacmi 2010`da 29 milyar doları buldu. İşlem hacmi 2009`un beş katına çıkarken, tarihsel olarak en yüksek işlem adedi gerçekleşti.

Deloitte Türkiye, “2010 Yılı Birleşme ve Satın Almalar Raporu”nu yayınladı. Türkiye’deki birleşme ve satın alma ortamının 2010 yılındaki genel görünümünü kapsamlı bir şekilde ortaya koyan rapora göre, Türkiye’de birleşme ve satın almalar, sessiz geçen 2009 yılını hem sayı hem de hacim olarak katladı.

2010’da, toplam değeri 29 milyar dolar olan 203 işlem gerçekleşirken bir önceki yıla göre işlem adedi iki kat; işlem hacmi ise beş kat arttı.

35 işlem ile toplamda 14.6 milyar dolarlık bir hacim yaratan özelleştirmeler, toplam işlem hacminin yarısına tekabül ediyor. Özelleştirmelerin önemli bir bölümünü, elektrik dağıtım şirketleri ile küçük kapasiteli hidroelektrik santral portföyleri oluşturdu.

ELEKTRİK DAĞITIMA 12.3 MİLYAR DOLAR

2011 yılı, yıllardır devam eden elektrik dağıtım şirketleri özelleştirme sürecinin son durağı oldu. Türkiye’nin 11 farklı bölgesinin elektrik dağıtım haklarına sahip 11 şirket, toplam 12.3 milyar dolar karşılığında Türk yatırımcılara satıldı. Başkent Doğalgaz dağıtım şirketi ise 1.2 milyar dolar karşılığında özelleştirildi.

YÜZDE 20`Sİ GARANTİ`DEN

İspanyol BBVA’nın Garanti Bankası’na 5.8 milyar dolar ödeyerek ortak olduğu işlem tek başına toplam işlem hacminin yüzde 20’sine tekabül etti ve son on yılın en büyük özel sektör işlemi oldu.

Özelleştirmeler ve Garanti Bankası işlemi hariç tutulduğunda, ortalama işlem tutarı 50 milyon dolar seviyesindeydi. Bu, küçük ve orta ölçekli şirketlerin yer aldığı dilimde en fazla hareketliliğin yaşandığına işaret ediyor. Büyük ölçekli işlemler bir elin parmaklarını geçmedi.

YABANCILARIN PAYI YÜZDE 36

10.5 milyar dolarlık bir işlem hacmine rağmen, yabancı yatırımcıların toplam işlem hacmindeki payı yalnızca yüzde 36 oldu. Yabancı yatırımcıların payının azalmasındaki birinci neden, geçmiş yıllarda Türk şirketlerine yoğun ilgi gösteren AB ekonomilerinin global finansal krizde ciddi yara almış olmasıydı. İkinci neden ise, Türk yatırımcıların büyük ölçekli özelleştirme işlemlerinde kabaran iştahı oldu.

2009 yılını oldukça sessiz geçiren finansal yatırımcıların, 2010 yılında aktif olduğu gözlendi. Toplam hacmi 850 milyon doları bulan 24 işleme imza atan özel sermaye fonları; sağlık, eğlence ile gıda ve içecek sektörlerine ilgi gösterdi. Bazı finansal yatırımcıların yatırımlarda birlikte hareket ettiği gözlemlenirken, birkaç finansal yatırımcının da portföylerinde bulunan şirketlerden çıkış yaptığı görüldü.

Birleşme ve satın almalar açısından, hareketli bir yılı geride bırakırken, geleceğe ilişkin beklentiler, bu hareketliliğin artarak devam edeceğini gösteriyor. Özelleştirmelerin, 2011 yılında da iz bırakacak seviyede olması bekleniyor.

2011`İN DİKKAT ÇEKEN PROJELERİ

Deloitte’un “2010 Yılı Birleşme ve Satın Almalar Raporu”na göre, önümüzdeki dönemde birleşme ve satın almalar açısından enerji, sağlık, ilaç, perakende, medya, eğitim ve otomotiv yan sanayi öne çıkan sektörler olacak. 2011 yılının gündeminde yine birçok özelleştirme projesi yer alıyor. İDO, İGDAŞ, elektrik üretim portföyleri, köprü ve otoyollar, Galataport, Milli Piyango gibi önemli sayıda proje sıra bekliyor.
                    Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!

Yorum

• bogazici77
                      .............
                      • 11 Temmuz 2009
                      • 1920

endeksin 70 binin üzerinde bi haraketini bekliroeum

Yorum

• muroci40
                        Tecrübeli
                        • 15 Mayıs 2009
                        • 1229

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        efekent abinin bi kağıdı var iceledim çok hosuma gitti.ama o yazsın ben yazmam.ama haftalığı çok hosuma gitti yakın zamanda büyük adımlar bekliyorum
                        ama olmadı ki şimdi o zaman sn boğaziçi bize haftalığı çok hoşuna giden bir kağıt söylermisin
                        PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )

Yorum

• muroci40
                          Tecrübeli
                          • 15 Mayıs 2009
                          • 1229

şöyle büyük adımlar beklediğiniz
                          PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )

Yorum

• ARTIK'ÇI
                            kah yerde kah gökte
                            • 02 Temmuz 2009
                            • 914

17,45 e yine yazdim MAALT bakalim gelecek mi?

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

aviva sig sabah yazdık onada dikkatle bakmak lazım

Yorum

• turkuaz
                                Tecrübeli
                                • 13 Temmuz 2009
                                • 98

UCAK a da dikkatli bakalım. 3 gündür 2.05 kapattı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information