ben dedim ama sana ben cıkıyımda bari kağıt gitsin diye biliyorum gidecek ( daha çaylak oldugumuzdan öğrenecek çok şey var beklemeyi öğrenemedik)
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
68.50 gördü, Simurg Hocam, buradan bir tepki vermeli.turkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrvtş 68.50-68.75 göstermeleri lazım gibi
Yorum
-
gooody güzel gitmiş beya... 2 hafta önce mallanmıştım ... aferin söz dinlemiş...Yazdıklarımı (isim vermediğim sürece) kimse üzerine alınmasın boşyere...
Ayrıca yukarıda yazdıklarımın hiçbiri YATIRIM TAVSIYESI NITELİĞİNDE DEĞİLDİR.
Yorum
-
algyo diyoki siz benim üstüme çok bindiniz agır geldi gidemyom biraz inin yüküm hafiflesindee öle gidecem ne dersin simurg hocam...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Kap : Galatasaray sportif sinai ve yatirimlar a.s. / gsray [] ozel durum aciklamasi (genel) 20110105 16:58:51
kap : Galatasaray sportif sinai ve yatirimlar a.s. / gsray [] ozel durum aciklamasi (genel) 20110105 16:58:51
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Buyukdere cad.akinci bayiri sok.no:8 kat:5 mecidiyekoy-istanbul
telefon ve faks no. : 212 274 4555 / 212 274 9636
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 212 274 4555 / 212 274 9636
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Futbolcu transfer bilgileri
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Galatasaray profesyonel futbol takimi oyuncumuz musa cagiran 2010-2011 sezonu sonuna kadar ilgili sezona iliskin hakedisleri toplami olan 103.500 tl karsiliginda konya spor kulubu'ne kiralanmistir.
Galatasaray profesyonel futbol takimi oyuncumuz ali turan ile profesyonel futbolcu sozlesmesi ve diger tum sozlesmelerimiz karsilikli olarak feshedilmistir. Oyuncu ile yapilan sozlesmelerden dogan hakedisleri toplami olan 891.500 tl kendisine subat 2011-eylul 2011 tarihleri arasinda odenecektir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
vermesi lazım , bekliyorum...turkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68.50 gördü, Simurg Hocam, buradan bir tepki vermeli.
Yorum
-
arkadaşlar ben yarın sabah vana uçcam iki gün takılamayabilirim buralara kendinize iyi bakın varmı oralardan istediğiniz birşey getireyim
iyi akşamlar....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tukas da tavan bekletti bir süre ama hedeften yien şaşmadı...
Yorum
Yorum