birisa dan çıktım.... trade için girmiştim. abv.
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
algyo ya destek attım , hadi bu da hayırlı olsun bakalım...
Yorum
-
-
-
-
tuddf 12.10 geçmesi lazım.geçerse önü açıkBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
üstad şu deva yı geçenlerde de sordum amma bir bakıversen iyi duruyooooo elden kaçıp gitmesin
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Derinliği görsem siz de katılın bana diyecektim... umarım kanca atabilen olmuştur... haydi hayırlısı ;)bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertuddf 12.10 geçmesi lazım.geçerse önü açık
Yorum
-
fena değil ama 3.38 üstü kanış ederse ilgi alanıma girebilirGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad şu deva yı geçenlerde de sordum amma bir bakıversen iyi duruyooooo elden kaçıp gitmesin
Yorum
-
195 maliyetli ekgyo larım aynen duruyor.keten abim 10 yıl sakla dedi. nasıl dayanırım bilmem
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
algyo doksan dan gol oldu :GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralgyo da hızlanacak gibi duruyo....
)
afmasda gol olurmu simug hocam
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum