68500 çok önemli.endeksin karın ağrısı da bu yüzden.üzeri güzelleştirir.ki ben buna inanıyorum.elimden tutun gençler yeni zirveye gitmeliyiz
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
üstad büyüksünn:081::081::081::081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboşa konuşmuyoruz burda....
Yorum
-
paraya bak xmell gelse de görse
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
izocm tebrikler üstadsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinanmasam niye tutayım....:081:
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
40.80 den izocamı verdim. 1 kadem nin cimriliğini yapmaya gerek yok...
alanlara hayırlı olsun diyelim...
Yorum
-
-
yerine ne alcan üstad :081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster40.80 den izocamı verdim. 1 kadem nin cimriliğini yapmaya gerek yok...
alanlara hayırlı olsun diyelim...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad büyüksünn:081::081::081::081:muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Sİmurg sevabin bÜyÜkataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve izocm tavana dayandı. tebrikler simurg hocam..[QUOTE=muroci40;313110]GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizocm tebrikler üstad
tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Dua edin yeter....;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster40.80 den izocamı verdim. 1 kadem nin cimriliğini yapmaya gerek yok...
alanlara hayırlı olsun diyelim...[/QUOTT
TEBRİKLER VE TEŞEKKÜRLER SN SİMURG
Yorum
Yorum