Şİmdİ geldİm maŞallah ortalik coŞmuŞ
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboşver böyle daha iyi. göze batmadan, yavaş yavaş
Hiç düşünmedim ya... Vallahi haklısınız
Yorum
-
2011 yılı sponsoru boğaziçi ekürisü deniz :081:EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi hocam biliyorsun meslek icabı herşey bizde kayıt altında. şöyle bir yazılanları taradım sıraladım evirdim çevirdim topladım çıkardım. her attığını vuran, her aldığından kar yazan, bunu 2 güne bir denk getiren, indi bindiye bayılan bir arkadaşımızı foruma sponsor yapayım diye düşündüm.
Sizce kim olmalı ?
Yorum
-
malt ve izocam için ayrı kutlama istiyorum boğaziçinden....kayıtlara geçiyorum..
Yorum
-
GUBRF MAC günlükte kesmek üzere
taban oluşumu da bitti denilebilir
dirençler 18,00 19,15
Geleceği parlak 2011 yılının hisse adayı denilebilir ............
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
neyse kahvaltıda konusuruz bunları.ince ve hassas mevzular.%10 zarardan %20 kara geçtim.merak eden olduysa.4000 tl zarardan kol kesen birisi için kısa zamanda çabuk toparlanma diye buna derim.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
kutlarız ;) k6 ;)bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyse kahvaltıda konusuruz bunları.ince ve hassas mevzular.%10 zarardan %20 kara geçtim.merak eden olduysa.4000 tl zarardan kol kesen birisi için kısa zamanda çabuk toparlanma diye buna derim.
Yorum
-
Kap : Akin tekstil a.s. / ateks [] ozel durum aciklamasi (genel) 20110104 16:18:01
kap : Akin tekstil a.s. / ateks [] ozel durum aciklamasi (genel) 20110104 16:18:01
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Cirpici veliefendi yolu no:49 bakirkoy
telefon ve faks no. : 2125436440/2125835069
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 2125436440/2125835069
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Personel azaltimi hakkinda
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimizin icinde bulundugu ekonomik, teknolojik, yapisal ve benzeri isletme, isyeri veya isin geregi, siparislerin azalmasi, maliyetlerin yukselmesi, ekonomik krizin etkileri, sirketin oldukca buyuk bir zarar olgusunun icersinde olmasi, uretim dususu, iplikhanenin kapanmasi-dokuma-boyahane, mamul kontrol ve buna bagli konfeksiyon bolumlerinin azaltilmasindan dolayi olusan is gucu fazlaliliginin giderilmesine yonelik olarak istanbul merkezde gorev yapan beyaz yaka personelinin is kanunu md:29 uyarinca toplu olarak isten cikartilmasina ve ilgili yasal bildirimlerin yapilmasina yonetim kurulumuz 04.01.2011 tarih ve 1 no'lu karariyla oy birligi ile karar vermistir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
Yorum