erketeye yattım bekliyorum malı geri almam lazım alttan
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
aselsan haftalık grefik hosBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
220. geçilirse hızlanır...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam afyona bakabilirmisiniz.tşk
Yorum
-
sen de sağoalsın... kazancınız bol olsun.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster34.30 alış 38 satıs abv.saol varol simurg abi
Yorum
-
saol hocam afiyet olsun arkadaşlar...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster220. geçilirse hızlanır...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstadım
banvit
godyear
sanko
HANGİSİ GÜZEL???
bence SANKO
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
bencede sankoENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstadım
banvit
godyear
sanko
HANGİSİ GÜZEL???Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence SANKO
vay antep tatlıcıları vay ;);)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbencede sanko
Yorum
Yorum