Ay Yıldız

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • TALEBE
    A-YI
    • 24 Ekim 2010
    • 1221

bir günde 4600 puan düştüğünde....

kuzu....
    hep ne dedim....
    longda 6 zaman biriminde aldigini...shortta 1 zaman biriminde geri verir....
    skender longdan asla para kazanamaz....LONGDA SURU YARATIYOR....BU COK PAHALI ....O SURUYU KESTIMI....SKENDER PARA KAZANIYOR....tum kurgu budur borsada....suru olusturmak ve donup onu kesmek....BU NEDENLEDE....SU AN....TUM FORUMLAR SESSIZ VE SASKIN....
    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

eksper...97000 vobda kısa süreli diptir....buradan vurulacak her long poz kar yazacak.....102 ve 97 arası her bölgeye poz atılabilinir....
      bu akşamki kapanış trend ücün hayati öneme sahip....artı kapanış mutlaka gelmeli....
      bu panigi bitirirler bunu unutmayın.....gerekirse devlet destekli.....

......
      kuzu..goterge garan.....50 gunnuk ortalamaya indi....bu ortalama IMKB 100 DE 78 870 DE....yani diger kaartlarda henuz furus tamamlanmadi....

......
      eksper..kuzuyabugün artı kapatabilirse yarın calı dibi ararsın....ahada yazdım....
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

MB başkanı Başçı.......
        2013 ...te..

%5..... CA/GSYH..... Para istikrarı
        %5.... Enflasyon..... Fiyat istikrarı
        %5.... Büyüme....... Ekonomik istikrar

olursa...bizi tebrik edin....

Not: eksperin beklediği devletlü..... bu sefer Başçı abi mi oldu......? Sanki borsaya stabilizatörlük yapmış gibi.....mi..?

Yorum

• TALEBE
          A-YI
          • 24 Ekim 2010
          • 1221

chaotic....

Bu sabah izlediğim kadarıyla bloomberg-ht düşüşe, cnbc-e yükselişe oynuyor. Ekstresini ekleyen arkadaş garantiden oynamış.
          Muhtemelen fon yöneticisi veya garantide üst düzey bir görevli olabilir. Ciner-Şahenk kavgasında küçük yatırımcıyı Şahenk safına çekmeye çalışıyorlar bence.

Yorum

• TALEBE
            A-YI
            • 24 Ekim 2010
            • 1221

kuzu....-hadise bu....DUSUSE INANAN YOK...egitilmis suru long yonunde hala....skender...DESTEKLERDE MAL VERIR....borsayi dirence tasirki...para harcar bunda....DESTEKTE ALICI BULUNSUN DIYE...
            su an....goruldugu gibi....BU ALICI VAR....

eksper...-yav deli etme insanı....iki günde 8000 puvan düşmüş adama şortmu acılır longmu....
            kuzu...-EKSPER....bizimkiler skenderi gistirdi koseye....sirket sahipleri mal verdimi....skender dotten oluyor...onun ucun zirt pirt batma noktasina geliyor ve amerikan vergi oduyenlerce kurtariliyor....tekaut fonu yuzde 1 amirala cakacam dedi...alsin hadi....
            eksperim....KOL BUKULUYOR....bizim sirket sahaplari....DI HAYDI ULA....dedimi....is bitmistir....kimse uc kaartta TURK le basedemez....biz krizlerle afsunlandik....gariii....bunu elimizden kimse alamaz bu oldu....
            o dedigin 109 u baz alirsak....9000 puan dusus oldu.....SIMDI PIYASAYI YENIDEN YAPIYOR....bu normal...musteri lazim....
            dikkat edersen...senin ilk cakip geri kakaladigin yerin ustune cikmiyor....102 450 yani....
            gecerli kuzey....9000 sembolikti....esas olan 50 gunnuk ortalamadir....bu genelde yuzde 10 ila 15 lik bi dusustur....bu ortalama dun itibari ile 78 870 de....sabah yazmistim....
            9000....onemli....bu piramitlemenin bittigi yer....100 000 de bitti....yazdim...artik piramit yapilmaz....bu 9000 puan onun siniri....ve piramitler kapanmaya gelince....100 000 den o muthis ziplama oldu...1800 puan gunnuk kar alindi yani...o hadise...o hadise idi....riskler azaltildi....TUM ZALIMLER ORADAYDI BUGUN....simdi elde ortalama kaldi....
            her gun yukseliyor...200 puan...
            bizim usaglarin gomuslerinin oldugu bazi motor kaartlar.....50 gunnuge indi garan gibi....

kuzey...-ana pozunuz shortdu. onlari kapamadan tutacakmisiniz kuzu?
            kuzu....-kuzey....ortamaya kadar evet....sonra yukari oynuyacagim....sistemim boyle ve taviz asla vermiyor....ona uyuyorum....
            kuzey...-ortalama dun itibari ile 78800 civarinda olduguna ve hergun 200 puan yukseldigine gore bugun 79000 civarlarinda olmali. 80.000 goruldugune gore 1000 puanlik bir marj kalmis oluyor sizin hesabiniza gore. fakat eger pesinden yukari olacaksa pala bu rakama inmeden donus yoluna girmis olabilir. o rakama inmeyerek yukardaki hedefe gidecegini ilan edecegi bir guc gosterisi anlaminda oraya inmeyebilir.
            eksper...-YAAAA....eksper neden long oldu....
            kuzu....-hesap su....yuzde 10 dusus olursa....98 000
            yuzde 15 dusus olursa ki bu overshootingdir...93 000.....ben 95 000 makul diyorum....SURE 22 GUN...
            her ikiside duzeltmedir.....dusus yuzde 25 olursa trend degisir....onun ucun eksper tarzi furusma para getirir....bu tarzin adi FUR KAC...bunuda cok yogun kullandim ve forumlara yayildi...
            kuzu...-ben turkiyedeyken....ekperle birlikte furusuyorduk...FUR KAC ta....onun basarisina kimse ulasamaz...benim pozlarida o kapattiriyordu...FUR KAC ta isem tabii...
            eksper...-işte stop bu noktalarda hayati önem taşır....şimdi kuzumun bahsettigi longcunun stop yeri 97000....bunun aşşagısında piyasa ayılaşır...bu işte biter....buraya kadar piyasa long....1000 puvan, 2000 puvan düşmüş cıkmış osuruk işler...
            kuzu...-bu slow trading zaman istiyor....kanser etmeden para vermiyor...EMME goturdun nu...cok fena goturuyorsun....yazdim yukarida bi duzeltme 22 gunde tamamlanir...eksper hakli...yeter cik dibi bulma diyor....
            eksper...-şimdi kuzu şort dönüşe oynuyor ve döndü diyor....kesin teyit yok....haklı cıkabilir....ben düzeltmeye oynadım karı aldım....şimdi longum...zıt pozlardayız....ikimizden biri yanılacak...ben 97000 kırılırsa yanılırım....kuzu 107 yukarı gecilirse yanılır....durum budur....
            şimdi kuzum haklı cıksa bile trend dönmüş olsa bile ve dahi 97 kırılır gibi olsa bile 102 ler tekrar görülecek....onun ücün dibine kadar almaya calışmak yanlıştır....
            kuzu...-burada 1998 de aldigim ve terse dustugum bi kaart vardi....gecen yil aldigim yere geldi....simdide ikiye katladi....hanim sat cik sundan diyor...SATMIYORUM....lem...12 sene boyunca maliyetime gelmedi....simdi birden firladi bu 5 e katlar diyorum....INANMIYOR....gaci 35 yasinda tecrube sifir....ona birakip uyusam gunduz...ilk yapacagi is bu kaardi satmak....ZOR YANI....
            eksper...-lem bugün artı kapatamayacak bu....yandım yandım....lem kuzu bir elime gecersen pirzola yapacagım seni.....ha ha ha

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

marmaralı41...-5800 puan kazığın üzerine 101600 short..

eksper...- tecrübem derki yanlış yapıyorsun....bir hafta dinlen.... gel hangi poza girersen gir.....şimdi acacagın poz abondene olmana yol acar....son karar tabiki senin....saygılar....

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

kuzu.......
                eksper,tek kelime....gene muhtesemdin....yarinda benim 103 ler is yapar umarim....

strajim su.....100 den 103 e.....oradan....98 000.....tutmazsa yandim...herif gene gelir kis kis guler....lem normal bizim gibi gulse....bozulmuyucam....

Yorum

• TALEBE
                  A-YI
                  • 24 Ekim 2010
                  • 1221

kuzu...

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                  gozden kacan su....DUSUSTE....KISA POZA YATAN AGIR TOPLAR....margine koduklari parala cozuldukce....TUMUYLE FURUYORLAR....bunun adi piramitleme....BU FURUS.....kol bukme furusu....bunu yapmazsak....skender gene kafasina gore takilir dunki gibi...ne oldu....cikinca FURDUK....durdu....gene ciksa gene FURACAGIMIZI BILIYOR....cunki 9000 puanda piramitlemeyi durdukduk...ve heyyula para hesapta siritiyor...onu goruyor...FURUUDA GORUYOR...VE KOL BUKUYORUZ,,,,,

... kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                  gecerli kuzey....9000 sembolikti....esas olan 50 gunnuk ortalamadir....bu genelde yuzde 10 ila 15 lik bi dusustur....bu ortalama dun itibari ile 78 870 de....sabah yazmistim....

9000....onemli....bu piramitlemenin bittigi yer....100 000 de bitti....yazdim...artik piramit yapilmaz....bu 9000 puan onun siniri....ve piramitler kapanmaya gelince....100 000 den o muthis ziplama oldu...1800 puan gunnuk kar alindi yani...o hadise...o hadise idi....riskler azaltildi....TUM ZALIMLER ORADAYDI BUGUN....simdi elde ortalama kaldi....
                  hesap su....yuzde 10 dusus olursa....98 000

yuzde 15 dusus olursa ki bu overshootingdir...93 000.....ben 95 000 makul diyorum....SURE 22 GUN...

her ikiside duzeltmedir.....dusus yuzde 25 olursa trend degisir....onun ucun eksper tarzi furusma para getirir....bu tarzin adi FUR KAC...bunuda cok yogun kullandim ve forumlara yayildi...
                  tek kelime....gene muhtesemdin....yarinda benim 103 ler is yapar umarim....

strajim su.....100 den 103 e.....oradan....98 000.....tutmazsa yandim...herif gene gelir kis kis guler....lem normal bizim gibi gulse....bozulmuyucam....Mesajları öne çektim..

SEVGILI KUZEY.....

AGIR TOPLAR....50 gunnuk te kapanir ve piyasa bi tepki koyar....bu tepki aslinda onnarin poz kapatmasindan olusan tepkidir....bu rakkam....79 100.....imkb 100 de....kademeli geri cikis yeri....NITEKIM AZ ONCE.....104 LERDE ACTIGIM 4 CU KADEMEYI KAPATTIM....ASON KAPANIS YERI 100 GUNNUK ORTAMADIR......BU 75 000 DE.....

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

eksper..
                    By gavatin ne yapacagini soyleyeyim size....once 97000 ne ineccek....oradan suruyu 102 ye cikip kesecek....bu son kesis olacak....ve nihayi son....arz....

Long ucun 97deyim..ister bugun verir ister yarin....

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

kuzu...
                      ben traderim paraya bakarim....TRASA DEGIL.....

104 LER.....VE 101 LERIDE KAPADIM.....ne yapiyorum....CIKIYORUM....VE LONG OLACAGIM....NEREDE....BENIM DEDIGIM YERDE....

79 100 de durdu....niye....cunki kaartlari aciga satmis ve short AGIR TOPLAR KAPANIYOR

PEKI BUNNARA MALI KIM VERIYOR.....goygoya getirilen vetan evlatlari.....iste BORSA BUDUR....GOYGOYDUR YANI.....

Yorum

• TALEBE
                        A-YI
                        • 24 Ekim 2010
                        • 1221

kuzu.....

KOPLE KAPANDIM....kar hedeflerim tuttu....yeter....GUNAH....FAZLASI HARAMDIR....
                        SKENDERE VE GOYGOYCULARINA....her furgunumda oldugu gibi....TESEKKURLERIMI SUNUYORUM....IYIKI VARLAR....

gitmeden.....
                        kalanlara....
                        su an onemli bi yerde....50 gunnukte....ve 67 000 den 86 000 e olan cikisin....yuzde 23 fibosunda....
                        altinda 100 gunnuk var....bu 95 000 lerde....ana yorumumda yazmistim....bunun yakinindada fibo 32 var....

Yorum

• TALEBE
                          A-YI
                          • 24 Ekim 2010
                          • 1221

marmaralı41
                          Şunu anladım ancak.. Piyasada yanlış işlem yapmamak için bazen ekranı kapatmak gerekiyor..İşte o bazı anları insan kendisi bilecek, bilmeli..

Yorum

• TALEBE
                            A-YI
                            • 24 Ekim 2010
                            • 1221

taka....
                            x100 86100 üstüne tekrar yerleşemezse bu tirend bitmiş gözüyle bakarım

Yorum

• TALEBE
                              A-YI
                              • 24 Ekim 2010
                              • 1221

borsada surekli dogru tahmin yaparak degil
                              ama yanlis oldugumda pozisyonu en kisa surede kapatarak
                              "zararın neresinden dönülürse kârdır" ...da....

"yanlış olduğunu" nasıl..? ne şekilde? anlıyor..?

"en kısa süre"...? nasıl bir şey.....?

Yorum

• TALEBE
                                A-YI
                                • 24 Ekim 2010
                                • 1221

eksper......

ara bölgedeyiz....kazanamassınız....rahat durun....

trend bittişinin kesin teyidi nerde.....97 de....

ara bölge...?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information