Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ongorum dogrultusunda bugun dojı anlamında bır seyler olur dıye dusundum,Ama son dakıka asagıya basarlarsa shortu kapatır geceye pozısyonsuz gırerım, yok koftiden yukarı yaparlarsa yenıden geceye short kalmak mecburıyetınde kalacagım...
ROBINI:"V" SEKLINDE IYILESME OLDU,"U" VE "W" SEKILLERININ IHTIMALI ARTIYOR-CNBCE
-MATRIKS-
Ozeti, Yenı bır cıft dıp yapmaya veya U olacaksa Cıft tepe ıhtımalı var dıyor, yanı sonucta her ıkı sekılde de dusecek anlamında, BU adamcagız uzun vadede ıyı onguru yapar her zaman...
Bugunku Dojı'nın anlamı nedır acaba,neredeyse zırveye yakın, O zaman bu Dojı donusmu demektır, Yoksa dur yoruldum dınleneyım anlamındamıdır.Grafıge Euro bazında bakınca bandın kırıldıgını, dolar ve TL bazında bakınca da tepenın halen gecılmedıgı gozukuyor, O zaman euro traderların longlamaları, dolar ve TL ıle oynayanların da shortlamaları anlamında garıp bır sey cıkar hehhehe
Olayı Mp bazında ıncelersek tam Poc 77475 uzerınde kapattı.Ne olur bılınmez,Pastaya mı baksak acaba heheh
Yorum