Köprüüstü

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • KUTERO
    Beybaba
    • 19 Temmuz 2007
    • 437

Aman Palaya laf söyleme..Destur de..

sağı solu belli olmaz onun..
    İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
    İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Vob 'un sat vermesıne az kaldı, neredeyse milim kaldı dıyelım,3 gundur Spot satda..FDJI zaten epeydır satda..Bu sekılde gıderse VOB yarın guzel bır puan kazandırır sanırım yenı sat vermıs gelın olarak (Acılıs ıle)

FDJI bugun erken gerı cekıldı bu da sat konumunda oldugu ıcın geceyı -1.50 cıvarında kapatır sanırım ,muhtemel kapanısı 9983 cıvarı olur..

Bızımkı de yarın aynı yerden acarsa ıyı fırsat verır, yok gap yaparsa yıne zaman kollıyacagım demektır..

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Bir Day Trader Günü Nasıl geçer..

Sabah güzel kahvaltı yaparım,tradınge başlarım, günlük barın açılışına bakarım,notumu alırım,daha sonra artık gün içinde beni sadece high ve lowlar ilgilendirir,Ne Dow,Ne Dolar,Ne spot derdim olmaz..

Çok bassalarda,alsalarda ne paniklerim,ne coşkuya girerim,çünkü dönüş noktalarını bilirim..

Ay bastılar,ay kaldırdılar, tınmam bile, Forumları okurum, millet neler uyduruyor diye bakarım.Meraktan olsa gerek,beni hiç ilgilendirmediği halde birde Sanko Ky ne yönde diye bakarım..Genelde Sanko ile aynı yönde olmam, olsam bile rahatsız olurum hehehe

Geceye pozisyonsuz girerim, uykumda kabus görmem...

Bu nedenle grafikler benim için gençlik fotoğraflarım gibidir.Bir zamanlar neymişim ben diyebileceğim..

Buyrun size Vobun gençlik fotoğrafı...

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Böyle körpe TA cılar olmasa, para kazanmak zor, Texas Poker de, Poker stratejisini yeni öğrenen çoçuklar seçilir,Onlar hata yaptıkça karşıdaki para kazanır..

Para kazanmak zor iştir,disiplin gerektirir,Buğün Vobda trade eden herkes TA bilir,TA dediğin nedir ki, çiz iki tane paralele olsun sana TA,

Bu da sanki böyük iş, Ben daha iyi çizerim,sen çizemezsin, sanırsın çok gizli bir bilgiyi paylaşıyoruz.Her kitapçıda yazan bilgiler,Merak eden okur,çizgiyi çizer..

TA değil önemli olan, mesele felsefeyi kapmak...

Felsefesi olmayan TRADER ,TA yapacagım diye dipten satar,tepeden alır,Hepsinde de kucağa oturur...

Bu işler TA ile olsaydı, her programı olan para kazanırdı,Buğün Matriks,Metatrader veya herneyse otomatik trend çizgisi çiz dersen çizer...

Hele bide be bildim sen bilmedin palavrası beni deli eder..Hiç bir şey bilemezsin,sadece tutturursun arada bir...

Borsada para kazanmanın yolunu vereyım herkese..

1) Ya hemen bırak
          2) Ya da Ta 'yı bırak...

Sevgiler...

Yorum

• NUNU
            HAS AYU
            • 28 Şubat 2009
            • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Böyle körpe TA cılar olmasa, para kazanmak zor, Texas Poker de, Poker stratejisini yeni öğrenen çoçuklar seçilir,Onlar hata yaptıkça karşıdaki para kazanır..

Para kazanmak zor iştir,disiplin gerektirir,Buğün Vobda trade eden herkes TA bilir,TA dediğin nedir ki, çiz iki tane paralele olsun sana TA,

Bu da sanki böyük iş, Ben daha iyi çizerim,sen çizemezsin, sanırsın çok gizli bir bilgiyi paylaşıyoruz.Her kitapçıda yazan bilgiler,Merak eden okur,çizgiyi çizer..

TA değil önemli olan, mesele felsefeyi kapmak...

Felsefesi olmayan TRADER ,TA yapacagım diye dipten satar,tepeden alır,Hepsinde de kucağa oturur...

Bu işler TA ile olsaydı, her programı olan para kazanırdı,Buğün Matriks,Metatrader veya herneyse otomatik trend çizgisi çiz dersen çizer...

Hele bide be bildim sen bilmedin palavrası beni deli eder..Hiç bir şey bilemezsin,sadece tutturursun arada bir...

Borsada para kazanmanın yolunu vereyım herkese..

1) Ya hemen bırak
            2) Ya da Ta 'yı bırak...

Sevgiler...
            hay agzina saglik!
            pala muhabbetine gelince. muhtemelen hareketleri ya da grafikleri canlilastirma ihtiyaci. ha, bu ihtiyac neden kaynaklaniyor dersen; kaybettigin anda (yani sonucta) sucu baskasina, bir baska canliya yikma ihtiyaci. diger bir ifade ile, sen ongorunu yapmissindir (TA ya da herhangi bir seyle) ama piyasa anormal bir sekilde hareket etmeye baslar, oyle hareket etmemesi lazimdir, yok efendim trend vardir, yok efendim cok dusmustur ya da cok yukselmistir artik tepki vermesi lazimdir, vermiyorsa bunu muhakkak birileri yapmistir. isin ilginci, her ani ve sert hareketi hep ayni canli varlik yapmistir..
            Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Açılış bekledıgım gıbı oldu, acılısta shortladım hemen, su an elımde sadece dunku poc bılgısı var,875,475,Takıbe devam...

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

73300 onemlı nokta , eger buraya degıp, gerı donerse ve bu noktada pocun altında ısek yıne dunku hareket olur, aksı takdırde bodozlama asagı ıner, sımdılık ongoru bu, seans ıcınde cıddı takıp lazım kademelerı...

Bugunku Poc tepede olustu, acaba yenı bır poc olusturacakmı, olusturursa trend, hep poc ıcınde dans ederse yıne yatay olacak..Ongorude bulunmak ıcın daha erken elbette...

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Vobda sata gecttı su an halıyle , hedef kapanıs 72700 olma ıhtımalı yuksek, takıbe devam...Kımıldamadan sımdılık shorta devam...Open uzerıne gıdıp donmesı cok saglıklı olur, umarım yenı short ımkanı open uzerınde verır..

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

74000 den ek short yapalım...Illaki pahalı fıyattan short yapacaklar,ucuz fıyattan ıslerıne gelmıyor kımsenın...Her sey ongoruye uyuyor...Bakem ne olocak Muneccım Teo...

Yorum

• KUTERO
                      Beybaba
                      • 19 Temmuz 2007
                      • 437

Günaydın,

Bende diyorum ki, TA iyidir..
                      Herkes sakız çiğner ama, roman kızı gibi çatlatamaz..

Mesleğim gereği meteorolojik olayları, Oluşan alçak ve yüksek basınçların hareketlerini yakından takip ederdim..
                      Hep bir kurala göre hareket ederlerdi..
                      " Buys Ballot's Law "

Yeterki geçmişi iyi okuyup, gelecek hakkında bir fikir yürütülebilsin..

Bol şanslar..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

Yorum

• KUTERO
                        Beybaba
                        • 19 Temmuz 2007
                        • 437

EurUsd
                        Günlükteki %50 fibo değeri 1.2605 hala önemini koruyor..

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Aracı kurumların bırbırıne manyellemesı basladı, ısaret verıldı, haydı bakalım koçlar, uyun tahtanın sahıbıne...

Yorum

• KUTERO
                            Beybaba
                            • 19 Temmuz 2007
                            • 437

74250 üzerine atıp kalabilirse sahne değişir..

Yorum

• KUTERO
                              Beybaba
                              • 19 Temmuz 2007
                              • 437

EurUsd

240M de most2 nin (turuncu) direnç olarak çalışması ve
                              günlükteki boşluğun kapatılması..

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Durum netleşti,Spot satda ıken 74500 kadar cıkması donusun sert olacagını gosterır, Bu durumda vobunda 74600'e kadar yukselıp sert donmesı cok mumkundur (sata gectıgı ıcın).Shorta tum gun kımıldamadan devam

Spotta hedef 72416 dır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information