Fibonacci ile endeks analizleri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • daroka
    ......
    • 24 Nisan 2009
    • 362

Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. daroka, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Haftasonuna long giren biri olarak grafikleriniz ve yorumlarınızla içime su serpildi. umarım ABD nin not indirim olayı şu anki fiyatların içindedir. kesinlikle sizin gibi düşünüyor şu aşamadan sonra short kovalamaktansa long kovalamak daha mantıklı.. tekrardan teşekkürler.
    evet dediğiniz gibi sakin olmak lazım...
    en çok gideceği yer 66.500 olmalı....
    ayrıca daha öncede belirttiğim gibi ortalamalar çok çok geride kaldı... ortalamaları ziyaret gerek...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

Darokam topiğine göz attım.Aslında bayağı da olmuş sen açalı.Ama sanırım reklam olayı az olmuş

Fikirlerine saygı duymakla beraber kendi fikrim de aşağıdaki gibi;

Cuma da yazmıştım gerçi. Yarın 57700 üstünde bir olası kapanışta max %50 mal taşırım geceye. Yok altında kapatırsa Murat Abinin 6 ay içindeki 35000 hedefine konsantre olurum. Geceye mal taşımamın tek sebebi şu anda gittikçe düşen hareketli stop lossun üstünde kapanışta olabilir. Onun haricinde mal taşımam geceye.

Örnek veriyorum: Yarın diyelim 57700 altında kapanış oldu. ilerleyen günlerde endeks 53000 oldu. hareketli stop loss da 56000'e kadar indi. 56000 üstüne çıkıldıkça mal alırım.gibi.

Yorum

• daroka
        ......
        • 24 Nisan 2009
        • 362

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Darokam topiğine göz attım.Aslında bayağı da olmuş sen açalı.Ama sanırım reklam olayı az olmuş

Fikirlerine saygı duymakla beraber kendi fikrim de aşağıdaki gibi;

Cuma da yazmıştım gerçi. Yarın 57700 üstünde bir olası kapanışta max %50 mal taşırım geceye. Yok altında kapatırsa Murat Abinin 6 ay içindeki 35000 hedefine konsantre olurum. Geceye mal taşımamın tek sebebi şu anda gittikçe düşen hareketli stop lossun üstünde kapanışta olabilir. Onun haricinde mal taşımam geceye.

Örnek veriyorum: Yarın diyelim 57700 altında kapanış oldu. ilerleyen günlerde endeks 53000 oldu. hareketli stop loss da 56000'e kadar indi. 56000 üstüne çıkıldıkça mal alırım.gibi.
        abim saolasın değerli fikirlerinle farklı bi açı kattın...
        bende yarın long kovalasamda 57700 takip edicem..
        orayı geçince inan ayrı bi rahat edicem...
        teşekkürler...
        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
          ......
          • 24 Nisan 2009
          • 362

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi haftalıklara bakınca x30yvade olarak büyük çıkışın %61.8 lik geri alım noktası 67150 civarı....
          yani grafiklerde anlattığımız fiboların oturması olayıda bildiğin gibi aralığımız 66.500-67200 bantıydı...
          haftalıklarda xu030 a bakıncada 66650 %61.8 lik fibo...
          buraya kadar gelmişken fiboları test etmesi lazım bence ama yarın ola hayrola....
          67850 dip hedefi fdow a bakınca tutmucak gibi bu yüzden bu olasılığı şimdilik dikkate almıyoruız...
          diğer olasılığımız ise büyük resimde %61.8 lik fibonun 66,650 ye denk gelmesi burası çok ama çok önemli bir destek...
          burayı bir kerede geçmemeli. ben kendi namıma bugün 66,500 - 67200 aralığından long kovalıcam...
          tabiki 66300 altı bu senaryoyuda bozar...

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu arada fibonacci rakamlarindan 66850 senin icin bir anlam ifade ediyor mu?
            Gunaydın Darokam,
            Haftasonu ben de sana bu rakamı söylemeye çalışmıştım..Ama 200-300 puan sapmamız olmuş

Şimdi ikimiz de aynı yaklasımdayız...
            Yorumların için tesekkurler...
            Senden ricam seans içi paylasımları yine dost meclisinde yapıp burayı sadece arada bir bilgi kaynamasın diye kullanmak.

Aslında yanlış anlamazsan "az bucuk teknik" topiği de o amaca hizmet etmez mi? Sonucta keyborsa da az sayıda katılımcıyız ve cok topic sanki zor oluyor.
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• daroka
              ......
              • 24 Nisan 2009
              • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Gunaydın Darokam,
              Haftasonu ben de sana bu rakamı söylemeye çalışmıştım..Ama 200-300 puan sapmamız olmuş

Şimdi ikimiz de aynı yaklasımdayız...
              Yorumların için tesekkurler...
              Senden ricam seans içi paylasımları yine dost meclisinde yapıp burayı sadece arada bir bilgi kaynamasın diye kullanmak.

Aslında yanlış anlamazsan "az bucuk teknik" topiği de o amaca hizmet etmez mi? Sonucta keyborsa da az sayıda katılımcıyız ve cok topic sanki zor oluyor.
              oda olur tabiki ancak burada eski yorumlarımla bir bütün oluşturuyor...
              o yüzden buradan yazmak şu an için daha ii...
              saygılar...

Yorum

• cancan
                Aktif
                • 15 Mart 2009
                • 233

sayin daroka benim kendime has dalga sayimi tutacakmi nedir simdi 3-4000 puan yukari yapmali

Yorum

Working...
                X

Debug Information