Fibonacci ile endeks analizleri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • daroka
    ......
    • 24 Nisan 2009
    • 362

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    p.tesi akşamı bunu yazmışız sanırım tipik bir yükselen trende girdik..
    yarın yine uzun çubuklar görülebilir sonra yine dinlenme
    sanırım böyle gide gide vobda 81 ler çok uzak olmuyacak

İyi akşamlar...
    salı akşamıda bunu yazmıştık
    şükür yüzümüzü kara çıkarmadı
    şimdiki stratejimiz önceki tepe geçilişlerine bakmak
    önceki tepe geçilişlerinde muhakkak 4-5 bin puan vermiş vob
    amacımız 81 i geçince karları realize edip short kovalamak olucaktır dalga yapısı böyle diyor..
    herkese hayırlı kazançlar...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
      ......
      • 24 Nisan 2009
      • 362

öncü göstergemiz tahvil 8,34 teki güçlü desteğini kırmış dün
      kırdığında vobta 74,200 yanıyordu.. ve karınca kardeşimle yaptığım konuşmada bu endeks yeni zirve görücek demiştim
      akabindede yeni zirveye gidildi...
      tahvil tekrar 8,34 üstüne çıkmadıkça ve vobta 74,500 altında kapatmadığı sürece hareket devam edicektir...
      YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
        ......
        • 24 Nisan 2009
        • 362

salı akşamıda bunu yazmıştık
        şükür yüzümüzü kara çıkarmadı
        şimdiki stratejimiz önceki tepe geçilişlerine bakmak
        önceki tepe geçilişlerinde muhakkak 4-5 bin puan vermiş vob
        amacımız 81 i geçince karları realize edip short kovalamak olucaktır dalga yapısı böyle diyor..
        22.07.2010 da bunu yazmışız, topiği takip eden oldukça az olsada yorumlarımızı ve pozumuzu yazmaya devam edelim...
        dediğimi gibi 81 i geçti ancak benim short maliyetim biraz daha kötü...
        bu ortamda tepe sanırım buralar, 82350 geçilmeden shortları bozmayı planlamıyorum
        short hedefim ise 71500...

Yorum

• daroka
          ......
          • 24 Nisan 2009
          • 362

Şimdi olaya grafiksel olarak bakalım...
          ilk dip hareketin %38.2 sinden tepmiş (1 numara) ve kısa vadeli tepe 79xxx lerde (2 numara) sonlanmış sonraki dip ise %23.6 tepmiş (3 numara) ve yine 79xxx lerde (4 numara) sonlanmış ne nihai dip olan (5 numaraya) gelmiştir....
          ve son kez 79xxx leri görerek kısa vadeli tepesini tamamlamıştır....

Yorum

• daroka
            ......
            • 24 Nisan 2009
            • 362

şimdi gelelim şimdiki duruma görüldüğü üzere %38.2 (1 numara) 71400 den dönmüşüz oradan 76xxx lere (2 numaraya) gitmişiz oradana %23.6 lıok fibo hedefi olan 67850 ye net bi dokunuş yapıp (3 numara) kapatmışız....
            şimdi sorun şu dostlar burada 4 numara hedefi olan 76xxx lere gidermiyiz yada 5 e....
            bu formasyonu 67850 nin gidiş bozar...
            sizin görüşlerinizide merak ediyorum beni kırmaz yazarsanız mutlu olurum..
            şimdiden teşekkürler...

Yorum

• daroka
              ......
              • 24 Nisan 2009
              • 362

buradaki ihtimalde fiboların oturması 669xx - 672xx aralığından vericek bir tepki bizi 79xxx lere götürebilir....
              669xx lerde tutmassa gömün gitsin formasyonu olabilir...
              sizinde fikirlerinizi bekliyorum...

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

buradaki sanırım daha ii oturdu 66500 e kadar çekilmeden sonra tepki daha sağlıklı oluşacaktır sanırım... %61.8 i bizim meşhur 79200 direnci %38.2 30.05 dibi 74.300....
                %23.6 sı ise 25.07 dibi 71.400 dibi...
                bu ihtimalde gözardı edlimemeli....

Yorum

• daroka
                  ......
                  • 24 Nisan 2009
                  • 362

şimdi gelelim şimdiki duruma görüldüğü üzere %38.2 (1 numara) 71400 den dönmüşüz oradan 76xxx lere (2 numaraya) gitmişiz oradana %23.6 lıok fibo hedefi olan 67850 ye net bi dokunuş yapıp (3 numara) kapatmışız....
                  şimdi sorun şu dostlar burada 4 numara hedefi olan 76xxx lere gidermiyiz yada 5 e....
                  bu formasyonu 67850 nin gidiş bozar...
                  sizin görüşlerinizide merak ediyorum beni kırmaz yazarsanız mutlu olurum..
                  şimdiden teşekkürler...

buradaki sanırım daha ii oturdu 66500 e kadar çekilmeden sonra tepki daha sağlıklı oluşacaktır sanırım... %61.8 i bizim meşhur 79200 direnci %38.2 30.05 dibi 74.300....
                  %23.6 sı ise 25.07 dibi 71.400 dibi...
                  bu ihtimalde gözardı edlimemeli....
                  p.tesi için iki ihtimal var piyasa 67850 altına sarkmassa 1. grafik devreye girer ve uzuna oynarım....
                  eğerki; 67850 altına sarkarsa 66500 - 67200 aralığından yine uzuna oynar ve beklemeye geçerim....
                  eğerki 66300 altına sarkarsa formasyon falan kalmaz hepsi çöp olur bizde bi miktar zarar yazarız...
                  planlar bunlar...
                  sizinde planlarınız varsa paylaşalım arkadaşlar...

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Benim bu topicten yeni haberim oldu vallaaa.
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• daroka
                      ......
                      • 24 Nisan 2009
                      • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Benim bu topicten yeni haberim oldu vallaaa.
                      grafikler planlar yorumlar hakkındaki düşüncelerini bekliyorum sevgili kardeşim...

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

tabiki sürekli long düşünmemin diğer bir nedenide günlük ortalamaların çok ama çok geride kalmasıdır....
                        muhakkak bir tepki gelmeli...
                        aynı zamanda tüm periyotlarda indikatörler dipledi...

Yorum

• cancan
                          Aktif
                          • 15 Mart 2009
                          • 233

sayin daroka tarih 3/11 1.dalga, tarih 5/11 2.dalga, 7/11 3. dalga,simdi 4 ve hedef 61000 ordan guduk bir 5 yaklasik 3-4000 puanlik.sonra tekrar asagi.

Yorum

• daroka
                            ......
                            • 24 Nisan 2009
                            • 362

cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayin daroka tarih 3/11 1.dalga, tarih 5/11 2.dalga, 7/11 3. dalga,simdi 4 ve hedef 61000 ordan guduk bir 5 yaklasik 3-4000 puanlik.sonra tekrar asagi.
                            tam anlayamadım sn cancan 11 derken kasımmı 61 derken vobmu?
                            grafiklendirirseniz çok daha ii olucaktır...
                            saygılar...

Yorum

• cancan
                              Aktif
                              • 15 Mart 2009
                              • 233

sizin grafikten mart 2011 1. dalga mayis2011 2.dalga temmuz 2011 3.dalga simdi 4.cok cok amator bir dalga analizi hedef 61000

Yorum

• daroka
                                ......
                                • 24 Nisan 2009
                                • 362

cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sizin grafikten mart 2011 1. dalga mayis2011 2.dalga temmuz 2011 3.dalga simdi 4.cok cok amator bir dalga analizi hedef 61000
                                bu ew değil ki benzerlik analizi öncekine bakarsanız önceki hareketin tekrarı olabilir diye ekledim...
                                ayrıca amatör olabilir ancak sizinde profesyonel analizleriniz görelimde sizde önümüze ışık olun....
                                eleştirmek maalesef çok kolay günümüzde...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information