orta vade vob

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

Sn.Daroka fikirlerinize önem veriyorum.Yukarıdaki mesajlarda karışıklığı önlemek için soruyorum.

67200 üzeri shortda kalınmaması iyi olur derken 85200 civarları iyi short yeri demişsiniz. Fikirlerinizde güncel değişiklikler sözkonusu sanırım.

teyid için teşekkür ederim.

Yorum

• daroka
      ......
      • 24 Nisan 2009
      • 362

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn.Daroka fikirlerinize önem veriyorum.Yukarıdaki mesajlarda karışıklığı önlemek için soruyorum.

67200 üzeri shortda kalınmaması iyi olur derken 85200 civarları iyi short yeri demişsiniz. Fikirlerinizde güncel değişiklikler sözkonusu sanırım.

teyid için teşekkür ederim.
      Evet Sn Volvo beklentimiz long yönünde idi fakat değişken bir yapı içine girdiğimizden dolayı buradaki arkadaşları uyarma gereği duydum...
      genel trend yinede long yönlüdür kısa bir süreliğine short kovalıcaz sadece...
      ilginize teşekkürler...
      YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
        ......
        • 24 Nisan 2009
        • 362

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        forum terkedilmiş değildir.. sadece önemli dönüm noktalarında yazıp forumdaşlarımızı uyarmaya çalışıyoruz Karınca kardeşimle beraber...
        mesela yarın bizce 85200 - 85500 arası güzel short yeri olur..
        anlayana tabiii ;)
        evet yazdıklarımızın arkasında duralım....
        yukarıda yazdıklarımı sadece 82800 altına gelinmesi bozabilir bence yukarıda yazdıklarım halen geçerli...
        ama yinede son sözü piyasa söyler....
        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
          ......
          • 24 Nisan 2009
          • 362

evet yazdıklarımızın arkasında duralım....
          yukarıda yazdıklarımı sadece 82800 altına gelinmesi bozabilir bence yukarıda yazdıklarım halen geçerli...
          ama yinede son sözü piyasa söyler....
          Piyasa dediğimiz aralığa gitmedi ve 84925 den döndü spot 30 ise tam beklediğim aralığa geldiği için..
          85200-85500 aralığını beklemeden shorta döndüm...
          hedef fiyat ise 81,300-81700 arasıdır...
          bu sıralar sanırım vob dan çok spot30 a bakmak çok daha olumlu olur kanaatindeyim...

Yorum

• daroka
            ......
            • 24 Nisan 2009
            • 362

forum terkedilmiş değildir.. sadece önemli dönüm noktalarında yazıp forumdaşlarımızı uyarmaya çalışıyoruz Karınca kardeşimle beraber...
            mesela yarın bizce 85200 - 85500 arası güzel short yeri olur..
            anlayana tabiii ;)
            Kendimin bile uyamadığı bir öngörü :ka24:
            neyse zararlar olur önemli olan analizlerin tutması... bu vob adama sabretmeyide öğretiyor...

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

neyse zararlar olur önemli olan analizlerin tutması... bu vob adama sabretmeyide öğretiyor...
              Sevgili darokam,

stratejiniz harika. buradan dönüş olacaksa 300-400 puanın lafı olmaz. ancak sizin içi stop loss noktası neresi acaba

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sevgili darokam,

stratejiniz harika. buradan dönüş olacaksa 300-400 puanın lafı olmaz. ancak sizin içi stop loss noktası neresi acaba
                Ben stoplosu biraz geniş tutuyorum...
                85,900 gibi olabilir.. tabii herkesin kendi risk anlayışına göre değişkenlik gösterebilir...
                birde şunu belirtmekte yarar var 86,600 üstü tüm kapanışlar algıyı longa yönlendirir...
                hayırlı kazançlar...

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

Ben stoplosu biraz geniş tutuyorum...
                  85,900 gibi olabilir.. tabii herkesin kendi risk anlayışına göre değişkenlik gösterebilir...
                  birde şunu belirtmekte yarar var 86,600 üstü tüm kapanışlar algıyı longa yönlendirir...
                  hayırlı kazançlar...
                  sevgılı kardesım senınle tanısdıgımız ılk gunden berı belkı ılk defa ters taraftayız.
                  senın yazdıgın 86600 benım için krıtık nokta kırılırsa daha rahat arkaya yaslanırım...
                  kım haklı cıkarsa cıksın umarım hayırlısı olur ve karımız cok zararımız az olur.....

Yorum

• daroka
                    ......
                    • 24 Nisan 2009
                    • 362

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sevgılı kardesım senınle tanısdıgımız ılk gunden berı belkı ılk defa ters taraftayız.
                    senın yazdıgın 86600 benım için krıtık nokta kırılırsa daha rahat arkaya yaslanırım...
                    kım haklı cıkarsa cıksın umarım hayırlısı olur ve karımız cok zararımız az olur.....
                    Canımız saolsun kardeş...
                    topiği bugünlerde çok boşladın ara sıra ben bi şeyler karalasamda senin kadar olmuyor
                    topiği öksüz bırakma kardeş ;)
                    Saygılarımla...

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

Canımız saolsun kardeş...
                      topiği bugünlerde çok boşladın ara sıra ben bi şeyler karalasamda senin kadar olmuyor
                      topiği öksüz bırakma kardeş ;)
                      Saygılarımla...
                      yine sen haklı cıktın....

dun 85000 den uzunları kapat shortla dedıgınde sana uymadım bugun karı almadıgımızın yanına

300 puancıkta zarar yazarak kol kestım....

ama bır delılık daha yaparak geceye 84500 den long gırdım....

kardes basarılarının devamını dılerım umarım hep boyle isabetlı trade edersın....

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yine sen haklı cıktın....

dun 85000 den uzunları kapat shortla dedıgınde sana uymadım bugun karı almadıgımızın yanına

300 puancıkta zarar yazarak kol kestım....

ama bır delılık daha yaparak geceye 84500 den long gırdım....

kardes basarılarının devamını dılerım umarım hep boyle isabetlı trade edersın....
                        eywallah kardeşim saolasın...
                        ama önemli olan beraber kazanmak biliyorsun...
                        p.tesi bunları muhakkak karla kapatırsın...
                        p.tesilerin sihrini zaten biliyorsun artı gap yapıcak piyasa muhtemelen oradan longları verip gerekeni yaparsın inşallah...

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

Piyasa dediğimiz aralığa gitmedi ve 84925 den döndü spot 30 ise tam beklediğim aralığa geldiği için..
                          85200-85500 aralığını beklemeden shorta döndüm...
                          hedef fiyat ise 81,300-81700 arasıdır...
                          bu sıralar sanırım vob dan çok spot30 a bakmak çok daha olumlu olur kanaatindeyim...
                          zaman analizlerinde pek başarılı değilimdir....
                          aslında çok başarızım ama belittiğim aralığa sanırım 18-19 ocak tarihleri arasında gelicek gibi...
                          hatta nokta atışı yapıcak olursak 81500 - 81600 aralığı dip olmalı...
                          geniş aralık 81300 - 81700
                          dar aralık 81500 - 81600 arası
                          yinede son sözü piyasa söyler
                          tüm forumdaşlarıma hayırlı kazançlar dilerim...

Yorum

• daroka
                            ......
                            • 24 Nisan 2009
                            • 362

Fibonacci fanları....
                            Fibonacci sayıları ve yardımcı indikatörlerine hayran olmamak elde değil...
                            yorumsuzzzz....

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

Sayın daroka seni ve degerli karınca nın isabetli yorumlarınızı ilgi ve bir o kadar zevk ile izliyor ve uygulamaya çalışıyorummmmmmm.......

Emeginize saglık...................
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

ımkb 100 de hedef 82000 bunu sagır sultan bılıyor artık....

vob için ise haftanın formulu cok acık ve net 84000 üzerı 120 dk lık kapanışta long...

tekrar altına gelırse stop......

short yasak......

stop olunursa tekrar 84000 ustune attıgında long.......

Yorum

Working...
                                X

Debug Information