EFE'nin 64,375'inde dolanıyoruz...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sealmalr fikreet abi..herkesin şort beklentisi olduğu bir dönemde bedava verirlerimi acaba o şortu izleyelim görelim..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFE'nin 64,375'inde dolanıyoruz...Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Spot vadeliye eşlik edemiyor...Bu haliyle shortla beni diye bağırıyor da; normalde short kapattırmak isteseler spotu alıp vadeliye basmaları gerekmez mi?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
inanamıyorum...78050 deyken short girdim ve 3 saniye sonra 78300 e kadar çizdiler..3-4 saniye yaaaa. bütün gün flat durmuşum 3 saniye sadece.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
akbank ve sahol'de birşeyler var, dur bakalım ne olacak?EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersealmalr fikreet abi..herkesin şort beklentisi olduğu bir dönemde bedava verirlerimi acaba o şortu izleyelim görelim..
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinanamıyorum...78050 deyken short girdim ve 3 saniye sonra 78300 e kadar çizdiler..3-4 saniye yaaaa. bütün gün flat durmuşum 3 saniye sadece.
77450 den kapadım...ABV diyeyim...Sonuçta terste kalıp kaybetmek de vardı.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
güle güle harca dostum.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
77450 den kapadım...ABV diyeyim...Sonuçta terste kalıp kaybetmek de vardı.
alt destekleri yarına bıraktılar. Amerika bu seviyelerde kapatırsa mesele yok, düşerse shortlar yaşar.
daha fazla artı olursa, yarın sabah yine shortçulara eziyet ederler sanırım. sonra kaldığı yerden inmeye devam eder.
Yorum
Yorum