dostlar çok sert düşüş ihtimaline dikkat çekmek istiyorum.umarım yanılan taraf ben olurum.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
aynen katılıyorum ama 78,300 üzerine atarsa şüphelenmeye başlarım.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar çok sert düşüş ihtimaline dikkat çekmek istiyorum.umarım yanılan taraf ben olurum.
MUTİMAR hoşgeldin...
Yorum
-
Teşekkürler abim, kazancın bol olsunn...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen katılıyorum ama 78,300 üzerine atarsa şüphelenmeye başlarım.
MUTİMAR hoşgeldin...
izleyemediğim için NAKİT devammmTırsık VOB'cu...
Yorum
-
pozisyonum yok, yardımcı olmaya çalışıyorum...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler abim, kazancın bol olsunn...
izleyemediğim için NAKİT devammm
Yorum
-
dostlar şenlik başladı gibiŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Trend olacakmı..testeremi çalışacak..bu günlere dikkat etmek lazım
sağolasın Fikret hocam..Long açamıyorum..ama tek yönlü işlem sttrtejim isonucu şortta açmıyorum..77.300 e şort açtım bekliyorum..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.A dostlar.
bizimkiler ne yapıyor diye izliyorum, analizler 10 numara.
sn culex',n bantları tam isabet.
EFE yine öyle.
daroka inşallah stop olmamıştır.
bol kazançlar.
yön aşağı bence...
sağol hoşgeldinkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar kolay gele....Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
77450 desteğin altı boşşşşşşşşşŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Dostlar pazartesi şort taşıyanlar terleyebilir..İMKB deki kırmızı barı destekleyen bir hacim göremedim..pazatertesi günü testere seansı bekliyor gibi..haftasonuna flat kafam rahatBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
sevgılı dostlar merhaba...
bebeğimle birlikte hayat daha güzelmiş.uzun süre aranızdan ayrı kaldım sadece her akşam fıkret abıden haber var mı
dıyerek foruma gırdım okudum..fıkret abının dönüşüne sevındım demekkı hersey yolunda...
sevgılı kardesım efe de dönmüş bunada ayrıca sevındım....
pıyasaya gelınce
kısa vadede pıyasanın yönünün yukarı olduğunu düşünüyorum.önemli olan 78700 üzerinde sağlam bir kapanış yapabilmekte...
78700 kırıldıktan sonrakı hedef 81400 short yönlü trade edenlerin dıkkatlı olması gerektıgını dusunuyorum......
tum dostlara ıyı hafta sonları.....
Yorum
-
16.30 sonrasi short demesi yapip kapanista yolladim
corba paramiz cikti haftasonuna
Haftasonuna flat...kafa rahat..
Herkese iyi tatillerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sevgili karınca bırak piyasayı felan..karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı dostlar merhaba...
bebeğimle birlikte hayat daha güzelmiş.
.
anladığım kadarı ile bir bebek gelmiş eve..alah analı babalı büyütsün..Ömrü uzun olmuş..Bizim yolcuda ekim başı gelecek inşallah..sabırsızlıkla bekliyoruz gelişini..Selamlar&SevgilerBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili karınca bırak piyasayı felan..
anladığım kadarı ile bir bebek gelmiş eve..alah analı babalı büyütsün..Ömrü uzun olmuş..Bizim yolcuda ekim başı gelecek inşallah..sabırsızlıkla bekliyoruz gelişini..Selamlar&Sevgiler
sevgılı efe tesekkurler......
2 aydır gözum ne pıyasa göruyor ne bırsey.....
darısı senın başına....
Yorum
Yorum