Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • daroka
    ......
    • 24 Nisan 2009
    • 362

bizim spot kapalıyken dax %+1 yaptı spotta açılınca bunun tepkisini verdi sadece...
    heyecana gerek yok....
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
      ......
      • 24 Nisan 2009
      • 362

stobum 78,700 de çok gördük bu sallamaları....
      YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• culex
        Tecrübeli
        • 22 Eylül 2009
        • 908

sayın daroka bu kadar uzağa stop koyupta ekran başında oturmak çok zor..iyi dayanıyorsunuz.ben en karlı işlemleri uzak stopla ekrana hiç bakmadığımda yaptım.ekran karşısında olupta karda veya terste pozu kapatmamak çok zor.
        .

Yorum

• daroka
          ......
          • 24 Nisan 2009
          • 362

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sayın daroka bu kadar uzağa stop koyupta ekran başında oturmak çok zor..iyi dayanıyorsunuz.ben en karlı işlemleri uzak stopla ekrana hiç bakmadığımda yaptım.ekran karşısında olupta karda veya terste pozu kapatmamak çok zor.
          kısa vadenin zararını çok çekmiştim zamanında... bu yüzden her zaman stobumu uzak belirleyip rahat ediyorum... zaten maliyetimde yukarıda olduğundan rahatım şimdilik...
          kısa vadede genelde 300 puana stop oluyordum... 4 kere stop etsem 1,200 puan komisyonla beraber 1,500 puan maliyetim 77,200 olsa bile 78,700 e stop koyduğumda aynı hesaba denk geliyor...
          kal dı ki 78,700 ü görüp üstünde kapanış yaparsan... orta vadeli trend bana göre uzunu gösterir....
          bu bir örnekti mesela...
          ancak uzun yada kısa yapılacak yerler çok önemli mesela spotta 65,000 direnci gibi ;) ....

Yorum

• daroka
            ......
            • 24 Nisan 2009
            • 362

bir ara ayda 2,500 tl komisyon verdiğimi hatırlarım... hala acırım o hallerime ne kadar acemiymişik...
            günlük trade olayını en iyi yapan benim tanıdığım fikret abi, onun haricinde günlük trade edip şurdan aldım şurdan verdimde portpöyü 3-5 katladım diyenlere pek itibar etmiyorum açıkçası...

Yorum

• daroka
              ......
              • 24 Nisan 2009
              • 362

akbank sinyali çaktı ama ben hala shortum... 78,700 üstü her kapanış longa döndürür... bakalım dünki hareket tuzakmıydı değilmiydi.. kapanışa bakmak lazım....

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                akbank sinyali çaktı ama ben hala shortum... 78,700 üstü her kapanış longa döndürür... bakalım dünki hareket tuzakmıydı değilmiydi.. kapanışa bakmak lazım....
                Akbanktaki bu alımlar beni acaip rahatsız etmeye başladı....

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Akbanktaki bu alımlar beni acaip rahatsız etmeye başladı....
                  Aman dikkat diyeyim...Pozisyonun büyüsüne kapılmayasın.Aklında hep yukarı gider mi ihtimali de olsun abi.

Henüz uçan kaçan birşey yok gerçi ama 28.02 de ki hareket beklentisi öğlene kadar diri tuttuklarında bitmişti benim için.

Buralarda testereye devam...
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• daroka
                    ......
                    • 24 Nisan 2009
                    • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Aman dikkat diyeyim...Pozisyonun büyüsüne kapılmayasın.Aklında hep yukarı gider mi ihtimali de olsun abi.

Henüz uçan kaçan birşey yok gerçi ama 28.02 de ki hareket beklentisi öğlene kadar diri tuttuklarında bitmişti benim için.

Buralarda testereye devam...
                    Yok allaha şükür öyle bi olayım stobum net belli şartlı emir yazıyorum her gün gelince otomatik flat oluyorum..
                    bugünkünü daha sabahtan yazdım gelirse uğurlar ola....
                    stop olmassa ve hareket devam ederse 8,000 puan var alınacak eğer stop olursam kaybım yok...
                    güzel hesap

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Bana bu olay yine baska bir terste kaldıgım gunu hatırlattı...Seans arası basmışlardı ve keyiflenmiştim shortlarımla... Seans acılınca alım öyle bir hızlı olmuştu ki abooooo diye kalmıştım...O gün hani bir haber muhabbeti geçmişti hatırladın mı volvo?
                      Acep bunlar benzer şeyi mi yapacaklar demeden edemiyorum...
                      Vallaa daha ne yapsınlar dimi...tarih tekerrürden ibaretmiş.

Ama sabahtan beri long yönlü düşünmeme rağmen bugün hiç poz açamadım...76500 olduğunda dedim ki helebir 14:30 olsun...o zaman da dedim ki hele biraz geri cekilsin..
                      Boyle diye diye cok güzel kazanctan olduk....
                      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

Son 2 gün için diyorum ki: Vayyy be adamlardan çok zorlanmadan 4000-5000 puan kazanmak mümkündü...Hep böyle hesaplar yapılır ama kazanılmaz evet. Ama bu sefer kazanılırdı.

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

Vallaa daha ne yapsınlar dimi...tarih tekerrürden ibaretmiş.

Ama sabahtan beri long yönlü düşünmeme rağmen bugün hiç poz açamadım...76500 olduğunda dedim ki helebir 14:30 olsun...o zaman da dedim ki hele biraz geri cekilsin..
                          Boyle diye diye cok güzel kazanctan olduk....
                          helal sana poritino. güzel bir gündü.

herkese iyi akşamlar....

Yorum

• EFE_09
                            Tecrübeli
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 1078

Fazla tekrarı sevmiyorum ama isabetli rakam olunca kendimi tebrik edeyim dedim..

63.379 kırmadan şort yok dedik , günün en düşüğü 63.324 ... 40 puanlık büyük yanılma..

benim için ikincil yön tayini olan sarı kanal alt bandı 64.35 dedik günün kapanışı 64.355.

bilmem iştte sevindirik oldum.tersde kalmadık.tek yölü stratejiye devam..

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            endeks 100 ve 144 günlük ho nun altında ama asıl sistem short vermedi imkb-100 ..63,379 destek ve kırılırsa yönün değişeceği nokta benim için..

ne nedrsin derseniz.. grafikteki sarı kesikli kanala dkkat edin endeks onun altında olduğu için yön aşağı ve bu destek kırılabilir.. bu sarıı kanalın rakamları 65,11-64,35

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

Aynı grafiklerin hem vob hemde İMKB son hali..

VOB..sarı kanalalt bandı 78.300 kapanış..78.275..

İMKB

Sistem oklarını ciddiye almayın..benim için anlamları farklı
                              Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Aynı grafiklerin hem vob hemde İMKB son hali..

VOB..sarı kanalalt bandı 78.300 kapanış..78.275..

Sistem oklarını ciddiye almayın..benim için anlamları farklı
                                Paylaşımların için sağol sevgili Efe

Yorum

Working...
                                X

Debug Information