Ben çıkıyorum keyfim fena halde kaçtı, cümleten iyi akşamlar dilerimmmmmm
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dostum feci kaçırmışsın..Üzücü gerçekten..Ama longda yakalanmış da olabilirdin..Alırsın intikamını. Uzaklaş birazmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen çıkıyorum keyfim fena halde kaçtı, cümleten iyi akşamlar dilerimmmmmmSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dostlar artık finansallar öngörülerin üstünde hareket etmelerinden dolayı bir süreliğine ara verme kararı almış bulunmaktayım.sizlere bol kazançlar ve iyi akşamlar dilemek istiyorum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hata 1: bu gece long girilirdi....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeceye kısa girmek istedim ama flat en güzeli..
Herkese iyiaksamlar
Yorum
-
sevgili dostum, bir süre daha trend kavramını unutmak lazım.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar artık finansallar öngörülerin üstünde hareket etmelerinden dolayı bir süreliğine ara verme kararı almış bulunmaktayım.sizlere bol kazançlar ve iyi akşamlar dilemek istiyorum.
pala da kararsız, onun için sancılı hareketler oluyor, bugünlerde çarpılmayıp, 300-500 puan alıp kenara çekilebiliyorsanız sizden iyisi yoktur.
iyi akşamlar.
Yorum
-
16 mart en yüksek 79575,,,23 mart en yüksek 79750 ,,, 28 mart pazartesi dananın kuyruğu kopabilir,,,tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTaka dostum EW anlamam fakat kabaca (1/2 - 3/4) bu gün bitti ise yarın 77500 lere düşüş ve 79700 leri zorlama modu devam edebilir,,,
sn.FNT hoşgeldiniz,,,
Yorum
-
TEKNİK olarak Kırmızı direnç çizgiler kırılmadığı sürece ve kanaldan çıkışımız hacimli gerçekleşmedikçe NİSAN ortalarına kadar aşağı bir defa daha SORTİ yapmamız gerekir,,,Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
endex 100 ve 30 da aynı
biri düşen kanala tam değerken diğeri bir altta yeni kanal oluştıurmuş vaziyette

Yorum
-
Hasan Abi ve diğer dostlar,yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen nerelerdesin bakalım
Bugünlerde olağanüstü yoğun bir dönemden geçiyorum. O yüzden kah online gözüküyor kah gözükmüyorum.
Hepinize bol kazançlar dilerim..
Yorum
-
Hoşbulduk sn tekressam64.tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16 mart en yüksek 79575,,,23 mart en yüksek 79750 ,,, 28 mart pazartesi dananın kuyruğu kopabilir,,,
sn.FNT hoşgeldiniz,,,
pazartesi için öngörümü söyleyeyim ben de: 80.000 üzeri olacaktır.
Yorum
-
Ben bu düşüşün gelse bile tepkisinin cok zayıf kalacağını düşünmüştüm abi. 77800 altında kapanış bana sanki daha aşağıları hedefliyor gibi geldi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhata 1: bu gece long girilirdi....
Neyse flatim kafam rahat...Sağolasın varolasın..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
eski abilerimiz testere seansı derdi bu sanslara..bende az pozisyon çok analiz. yapıyorum bu aralar..Analize devam edelim bencetaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar artık finansallar öngörülerin üstünde hareket etmelerinden dolayı bir süreliğine ara verme kararı almış bulunmaktayım.sizlere bol kazançlar ve iyi akşamlar dilemek istiyorum.
teşekkürler sn culexculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
yarının bantları
orta bant : 78250-76750
dış bant : 79000-76000Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum