Hoşgeldin FNT.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hoşgeldin hocam....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Fİkret abİ hoŞgeldİn.......
Öncelikle seni tekrar aramızda görmekten çok çook memnun oldum fikret ABİMMMM...
Piyasaya gelince geceye bir aksilik sonucu KISA girdik, hakkımızda hayırlısı
piyasa da pek bozmadı sanki:(
sabaha kısa lara 5bir 200-300 puan verse oda yeter bana..
Sabah ola hayrola.
tekrar aramıza tekrarhoş geldin FNT beyyyyyyy(Abim)
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster650 den açtım kısaları bekliyoruz 1 saat olacak ne yapacagından habersiz mi ne bu pala !!!... bekleyipduruyor, geceye mal taşımammmmm asla bu günlerde,mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKısaları birazdan kaparım sanırım..............poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeceye short girdim...78350 gibi bi ortalamayla.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
sayın fnt hoşgeldiniz...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşbulduk ibocuğum.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Nekaaa sevenin varmış hocam.Bidaa kaybolup üzme milleti.
Sen gideli neler oldu neler.
Engin Rusya kapısını açtı.
Guzunun adamları Libyayı furdu.
Selimsu ABnin şişeleri cimbomlulardan çıktı.
Gel de toparla toparlayabilirsen....
Geç direksiyona hadi..;)
Öpüldün.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Sayın FNT hoşgeldiiz.umarım iyısındır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Fikret Abiiii....Geri gelmene nasıl sevindim anlatamam...
Ben bugün için eksi açılış bekleyerek short olmuştum ama açılışta az zararla pozları kapayı 625 den yine short actım...
iyi seanslarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
eğer ki; vob 77,800 altına inerse ve kapanışı bu seviyenin altında yaparsa günlükte yutan bar oluşmuş olucak... yutan barın etkilerini görmek için 23,02 barı ve sonrasında oluşan barlara bakarak yorum yapabilirsiniz... eğer böyle olursa tekrar 70 bin seviyelerine ikili dip yapmak için gitmemiz süpriz olmuyacaktır... bu satırları yazarken vob 78,900'dü...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
79 üstü tüm kapanışlar bu tezi çürütür....daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereğer ki; vob 77,800 altına inerse ve kapanışı bu seviyenin altında yaparsa günlükte yutan bar oluşmuş olucak... yutan barın etkilerini görmek için 23,02 barı ve sonrasında oluşan barlara bakarak yorum yapabilirsiniz... eğer böyle olursa tekrar 70 bin seviyelerine ikili dip yapmak için gitmemiz süpriz olmuyacaktır... bu satırları yazarken vob 78,900'dü...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
Yorum