lONG OLUNCA HABER VER ABİ , PEK İZLEYEMİYORUZ DA...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kısmet de artık.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster700 long olamadım. oturumumm kapanmışşşşşşşşşş
belki daha iyi bir yerden uzarsın, kim bilir?;)
Yorum
-
Abi ne ayrışması...Resmen sığ piyasada kafalarına göre kucak dansı yaptırıyorlar KY'ye...Hiçbir piyasanın düşmediği kadar düştük. Bunun mantıkla izahati yok.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünyadan ayrıştık yine, her yer yemyeşil, biz %1 eksideyiz.
Çıkarken de hiçbir piyasanın çıkmadığı kadar çıkmıştık. Zerre mantık kalmadı.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
aynen katılıyorum sana.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi ne ayrışması...Resmen sığ piyasada kafalarına göre kucak dansı yaptırıyorlar KY'ye...Hiçbir piyasanın düşmediği kadar düştük. Bunun mantıkla izahati yok.
Çıkarken de hiçbir piyasanın çıkmadığı kadar çıkmıştık. Zerre mantık kalmadı.
75.125 bekliyorum kapanışı,
kaldı 1000 puan
Yorum
-
pala KY short olsa da alsam yukarı diyor, olmadı KY long olsa da bassam aşağı.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdAHA LONG OLAMADIM BİR TÜRLÜ.....
kararını verememiş.
Yorum
-
Eğer yükselecekse 75800 e kadar hızlı alım ve sonrasında 75200 den kapanış bekliyorum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen katılıyorum sana.
75.125 bekliyorum kapanışı,
kaldı 1000 puan
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum