stop iptaaaaaaaaaaaaaaaaaaallll
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O ne demek abi?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop iptaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Önce biraz yukarı çeksinler ki 16:40 sonrası günü en düşükten kapasın....daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSert vericekler...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Pazar gecesi yazdıklarımızı öne alalım.cuma da alacağım son kez. şimdilik indikatör çalışıyor yineVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet arkadaşlar ortalık süperken yazayım.Bu hafta herkes yükseliş bekliyor.Ben dahil
a
Ancak ben piyasalar iyiken yazayım tekrar.Dubai haftasına nihayet girmiş durumdayız. İndikatörüme göre çarşamba-cuma arası sert satış yememiz lazım. Yani öyle bir hale sokmalılar ki , yok buradan almam ortam çok riskli diye düşünmeliyiz.Yani son 6 dubai seyahatim öncesi böyle olmuştu.
Şimdi bu indikatörü Pala boşa çıkartmak istemez mi ? isteyebilir.
NOT: şahsen yükseliş bekliyorum bu hafta.Bakalım ben mi galip çıkacağım indikatörüm mü

Yarın sabahtan belki biraz ama öğleden sonra aranızda olmayacağım.yatırımlarınızı indikatörüme göre karar vermeyiniz.karışmam

Yorum
-
Dün o kadar 78800 den millete mal aldırdılar nasıl yükselir diye kendi kendi mi yiyip bitiriyordum...Bugüne hazırlıkmış.Vayy be.
Bu VOB'da kazanmak çok zor...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
O da tutmazsa.. gömün gitsin!FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralt desteğe geldik, Pozitif uyumsuzluk oldu.
Bir altta 62436 var.
Yorum
-
ciddi destek yok, 76.250 eski dip var.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78300 altındaki ciddi destek neredeydi dostlar?
Yorum

Yorum