gÜNAYDIN, ANCAK BAKABİLDİM, AŞŞAGILARDAN VERDİĞİM İLAVE uzun LAR GELMEMİŞ DAHA...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Maç ortada fikret abi şu andaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermutimar dostum, aşağıdan long takviyesi değil de bence aşağıya inerse stoploss koymayı unutma derim...

Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergÜNAYDIN, ANCAK BAKABİLDİM, AŞŞAGILARDAN VERDİĞİM İLAVE uzun LAR GELMEMİŞ DAHA...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermutimar dostum, aşağıdan long takviyesi değil de bence aşağıya inerse stoploss koymayı unutma derim...Stop koydum abim....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaç ortada fikret abi şu anda

Bakalım sonuç ne olacak , pek bakamıyorum zaten
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
ortadaki maçları hiç sevmem bilirsin.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaç ortada fikret abi şu anda

Yorum
-
GUN ICI VOB YORUMU (ULUKARTAL KAPITAL)
81,100 DIRENCI ONEMLI
YUKSELISLE GUNE BASLAYAN ENDEKS30 KONTRATLARI 81,050
SEVIYELERINI TEST ETTI. 81,100 GUCLU DIRENC BOLGESINE YAKLASMASI SEBEBIYLE BU
SEVIYELERDEN SATIS BASKISI OLUSUYOR. GOSTERGELER HALEN POZITIF GORUNUM
ICERISINDE KALDIGIMIZI TEYID EDIYOR ANCAK YUKSELISIN DEVAM EDEBILMESI ICIN
ONCELIKLE 81,100 SEVIYESINDEKI BU DIRENC NOKTASININ ASILMASI GEREKIYOR. BU
SEVIYE ASILAMADIGINDA SATIS BASKISININ DEVAMI GELEBILECEGINDEN ASAGIDA 80,100
DESTEK NOKTASINA DEGIN GERI CEKILME OLUSABILIR. POZITIF GORUNUMUN DEVAM ETMESI
ICIN UZERINDE KALINMASI GEREKEN SEVIYE ISE 79,200 OLARAK GUNCELLENMISTIR.
DESTEK: 80,100 - 79,200 DIRENC:81,100 - 81,500
MURAT ONDAS
VOB YATIRIM UZMANI
ULUKARTAL KAPITAL
WWW.ULUKARTALKAPITAL.COM.TR
-MATRIKS-
yani diyorlar ki;
pala her an basabilir.
Yorum
-
Bende Rize'den selam göndereyim, tamam olsun.......yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende İzmir yolundan selam göndereceğim
tam saatı belli değil
Ben palayı yaylaya çıkardım, siz paracıklarını alın arkadan..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende Rize'den selam göndereyim, tamam olsun.......
Ben palayı yaylaya çıkardım, siz paracıklarını alın arkadan..
sana iyi tatıller
heralde sömestre den istifade kaçtın
biz buralarda nobetteyizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
fikret abi ne zaman long olacan ? söyle de ona göre hisselere yüklenelim:081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranında bastı, palaya yön gösterdik netekim
Yorum
-
şimdilik düşünmüyorum, 64.800 veya 64.500'leri bir ziyaret yakışır.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi ne zaman long olacan ? söyle de ona göre hisselere yüklenelim:081::081:
Yorum
-
İlla bizi stoplayacanFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdilik düşünmüyorum, 64.800 veya 64.500'leri bir ziyaret yakışır.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
79500 olsa ne olur yani? stop mu olursun?yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlla bizi stoplayacan
Yorum
Yorum