FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
güzel. hayırlı olsun. 79binden kapatmak nasip olsun.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80800'den shortlarla bekliyorum.
Yorum
-
ben de kısa girmeye niyetliyim. geelmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye KISA girmeyi düşünüyorum !!! İntihar mı ediyorum acaba....
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de kısa girmeye niyetliyim. geel81.100 den dödügünde KISA açtım zaten ama allatnda aldım maliyatim 80.8XX gibi gibi gibi.....poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn son böyle 300-400 puan için kısa girdiğimde yukarı trendi kısalarımla izlemiştim

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Mutimar süper nokta atışı alımlar yapıyorsun vallaaa.Tırsık da olmasan efsane mutimar olacaksın
Ben geceye flat girdim son dakikada.
Herkese iyi aksamlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yok yaaa,poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMutimar süper nokta atışı alımlar yapıyorsun vallaaa.Tırsık da olmasan efsane mutimar olacaksın
Ben geceye flat girdim son dakikada.
Herkese iyi aksamlar
çok nadir oluyor ama bazen tutmuyor değil geçen perşembe baktım vob yukarı gidemiyor 81.225 den UZUN ları kapadım 1 saat geçmeden düşüş başladı ama ben sadece poz kapadım KISA açmadım !!!! açmış olsaydım gör sen o zaman karı ve yüklü miktyarda UZUN kapayıp hiç KISA açmayan bir efsane olmaz ve olamazda !!!..
ben volvo abim ,fikret abim, karınca bey, yemekci abim, taka abim , sayın daroka ve senin ve senin gibi ismini yazamadıpım bir çok arkadaş abim ve kardeşlerimden ögrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum bu arada culex beyi de unutmayalım yani.....
Cümleten iyi akşamlar, gece görüşebilmek dilekleri ile...... cayy
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
dostum hoşgeldın özlettın kendını......EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar selamlar,,öncelikle özürümü kabul edin bir dönem aranızda yoktum..belki bir dönemde sadece okuyucu olarak katılacağım...ama mazeretimi de dinleyin lütfen..yaz döneminde beklentim isteğim dahilinde yaşadığım şehri evimi değiştirdim..bu yeni düzen kurulana kadar değil borsa ile internete bile girmem mümkün görünmüyordu.yeni geldiğimiz yerdede işleri rutine oturtma çabaları içerisindeyim,bo dönemde borsa ve teknik analizden uzaklaştım,İş i-borsa-teknik analiz çalışmaları çerçevesine krendimi bayağı yıpratıyordum aslında bu istemsiz uzaklaşma iyi de oldu kafa dinledim aileme zaman ayırdım,arabamı değiştirdim,bir dönem daha dinleneceğim..herkese selamlar &sevgiler
hayatındaki yenılıkler hayırlı olsun.....
umarım hersey gönlunce olur......
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80100-82500-84400-86300-92500-102000 sırasıyla gıdeceğiz.......
ilk durağı gectık sıra ıkıncı duraga gıtmekte.................
Yorum
-
Abi çok kolay geçmesi seni de kıllandırmıyor mu?karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk durağı gectık sıra ıkıncı duraga gıtmekte.................Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi çok kolay geçmesi seni de kıllandırmıyor mu?
sevgılı porıtıno
benım baktıgım yerden hersey guzel gıdıyor şimdilik.....
ıkıncı duraktan belkı bır duzeltme gelebılır sonra yukarı devam dıye dusunuyorum....
82400 den karı cebe atarım....
Yorum
Yorum