Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dostum 84500 de shortlar bekler.oraya kadar gitsinler yeterli.fazlası şu ew denen miskini bozar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
eskiden para giriş çıkışını yazan arkadaş vardı artık yok mu?
Para giriş çıkışı nerelerde böyle bir grafik filan veriyordu bazen.
aylardır girmemiştim.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Abiler Kilerin halka arzı ile ilgili bir düşüncesi olan varmı acaba?..... ????......
NOT: 1.5985 den açtıgım DOLAR KISA ları , spot PİYASADA da doların 1.5350 nin altına kalıcı olarak 2 gündür kapanış yapmasını beceremediği yada istemediğ için BütÜn KISA dolar pozlarımı sabah ilk saatlerde Kapamış bulunmaktayım.... Uzun açmaya elim gitmedi malesef ama yarın duruma göre azda olsa uzun açabilirim..... VOB 30 için 80.xxx leri takip ediyorum sayın karınca ve daroka (ABİM) beylerin verdikleri rakamlara bakarak
geniş bantta tutunduk gibi yarınada bakmak lazım tabiki
hatırlarsanız 76750 dibindede 77800 ü hedef vermiş ancak savrulmayla 76600 görebileceğimizi belirtmiştim...
o yüzden geniş bantı koyduk 81300 - 81700 arası zaten hedefimizdi en düşük 81350 oldu..
zaman analizinin bugün son günüydü...
yarın bugünkü dibin altına inmemeli
inerse stratejimizi sorgulamak gerekirr..
herkese hayırlı kazançlar...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
yarın eğer 81100 ü aşağıya kırıp 80400 ü görüp çıkışa başlarsak başka bir yapı içinde ilerlediğimizi düşünmeye başlıcam....
81100 geçilmediği sürece longlarıma dokunmucam....
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
tepelerde ve diplerde bankalardaki aşırı fiyat dalgalanmaları hep dikkatimi çekmiştir...
mesela 86275 te işc 5.80 den 5.90 a kadar çıkmış ancak voba etkisi pek olmamıştı...
aşırı volatilite yaratılıp müşteri çekme çabaları bunlar...
bugün yine işc de 5.24 den 5.14e kadar 15 dakkada verip sonra geri aldılar
keza dünde aynı volatilite garantide yaşandı...
küçük ama önemli göstergeler bence....
Yorum