İyi Geceler Tüm Kullanıcılara.......
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi bugun benim de aklima bu takilmisti. Amcalar bankalari devrediyorlar sanki. Bir yandan da bakiyorum kademeler bosmuscasina bankalara basiyorlar. Cok ilginc bir oyun cikacak burdan ama ne?Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu100 ile xu030 un korelasyonu ne idi?
son zamanlarda nereye indi hiç dikkat eden oldumu?
sebebi ise banka endexi ile sanayi endexinin birbirinden son zamanlarda birazcık ayrışması
Sanki sadece bir kiside Garan var ve asagi yukari diledigince salliyor. Hele cuma gunu Garanin kapanistaki kademelerini gorduyseniz ne dedigim net anlasilacaktir. Birisi son anda 7.90-7.98 arasindaki butun emirlerini iptal etti ve kapanis 7.90-7.98 oldu
Var mi boyle komedi? Kimsenin mi 1 lotu yoktu orada
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
inanmasakta adamlar yapıyor bizler ise seneryo yazıyoruz bakalım. bu formasyon saatlikte EW 3.dalga düşüş formasyonu olma ihtimali ya 81600-650 1.618;yada 2.618 den sonra tepki gelecektir.tepkinin boyutu ise 4.adım olarak kalcaktır.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
devretmeselerde fiyatların aşağı çekildiği bir gerçek.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi bugun benim de aklima bu takilmisti. Amcalar bankalari devrediyorlar sanki. Bir yandan da bakiyorum kademeler bosmuscasina bankalara basiyorlar. Cok ilginc bir oyun cikacak burdan ama ne?
Sanki sadece bir kiside Garan var ve asagi yukari diledigince salliyor. Hele cuma gunu Garanin kapanistaki kademelerini gorduyseniz ne dedigim net anlasilacaktir. Birisi son anda 7.90-7.98 arasindaki butun emirlerini iptal etti ve kapanis 7.90-7.98 oldu
Var mi boyle komedi? Kimsenin mi 1 lotu yoktu orada
2-3 spot tahtası ile VOB u istedikleri şekle sokabiliyorlar.
garandaki o 1-2 lotlar ufak yatırımcınınmış demekki
büyük emirleri silip al sat yapınca son saniyede tahta ne oldu gördük.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Tüm dostlara üstatlara saygılar sevgiler. Çoğu zaman siz değerli üstatları takip eden ve borsanın B sinden anlamayan birisi olarak izin verirseniz sormak istediğim bir şey var. imkb 100 endekste günlük grafikte 14.04 2010 - 01.07.2010 tarihleri arası ile 09.11.2010-18.01.2011 tarihli arayı yan yana koyup baktığımızda iki resimde birbirine aşırı derecede benzemekte hemde zaman ve fiyat yani dalga boyu olarak.1. sorum bu ilerisi için bir göstergemidir? 2. sorum bu resim piyasa yapıcı tarafından benim gibi ky ları keklemek için oluşturulmuş olabilirmi?forumda çok yeniyim bir kusur işlediysem affola,vakit ayıran dostlara teşekkür ederim.yazdıklarım şahsi düşüncemdir asla yatırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
Sevgili bir garıp yolcu
Öncelikle bulunduğumuz yerler dibe yakın yerler değil
gelinen seviyeler herkes için hayal olan seviyelerdi
üstelik hiç düzeltme olmadan gelmişiz
bu genel krız sonrası hareketlere ters
kriz sonrası bir yükseliş olur
daha sonra reel piyasanın toparanmasını bekler
1-2 sene
ondan sonra gerçek yükselişler başlar
vede 3-5 sene devam eder
ama bu sefer aceleleri var gibi hemen yükseldiler
şimdi de piyasayı buraya getirenler satıyor bu net
yükselişi kacıranlar alıyor buda net
yabancının satışı nerde biter bilemeyiz
vede tekrar alıma başlarmı oda mechul
yurt dışı yükselirken bu satışların olması daha tehlikeli
gunluk olarak en yükseği gördüğümüz 25.10 ve 9 11 de
dow 25.10 da 11.200 lerde 9.11 de ise 11.450 lerde idiler
dow şuan 11800 lerde biz en yüksekten % 10 dan daha fazla aşağıdayız
bu durumda pozitif olmak için 2 kere düşünmek lazım derim

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sevgili dostlar
bazen cizgiler atıyoruz
genel kanallar ve fibo oranları
sevgili karıncanın da yazdığı gibi 80.400 yakındaki son kale
yukarda 86.600
86.600 yukarı geçilmeden oluşacak yukselişlerin adı tepkidir
her satışla karşılanabilir
bende poz yok
son bir 2 ay fazla işlem yapamadım
biraz uzak kaldık
en son long dan da stop olmuştuk

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Peki bugün ne olursa ne olmalı
Açılış oluml olacak
82.200 üzeri ve özelikle 82.600 üzeri olay bakacağız
yükseliş devam edecek se hızlı oğlene kadar 82.600 üzerine atmalı
kapanışda 83 bin üzeri olmalı
82.600 üzerinde kalamayan vob öncelikle 81.600-500 e kadar geri çekilebilir
dikkatlı olmakta fayda varKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Peki sn yemekci
trendi bitirdiniz mi...?
yok oyle bir şey diyemem
hala ciddi yukarı hareketler olabilir
sadece daha dikkatlı olmamız gereken zamanlardayız
EURO bölgesi sıkıntının patlak vereceği bölge bu belli
ABD daha olumlu olmya başladı
fakat büyüme henüz olumlu seviyelerde değil
gelişmeke olan ekonomiler olumlu
fakat ne kadar diğer piyasaları olumluya sevkederler soru işareti
ortada hasta adamlar var
ve bu hasta adamlar şimdilik ağrı kesici ile idare ediyorlar
henüz neşter vuran vede antıbiyotik kullanan yok
ağrı kesici ile tedavi olurmu..? bakacağızKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Benim için bugünkü hareketler ; yüksek bir açılış hatta 82,400 e kadar sürme oradan geri basıp 81,400 - 600 e kadar gelip sonra büyük bir yukarı trendin başlaması...
spot 30 da 83,300 de bekleyen bir gap var onuda doldurmak isticeklerdir... bilinçli olarak gap bırakılıyor zaten...
zaten yatırımcılar dünki gibi gene yukarı gidip oradan aşağıya gidince full short olucaklar py ninde istediği, 82 altında short açanları avlıcaktır...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
Yorum