Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ABD'DE TSI 17:00'DA ARALIK AYI ISM (ARZ YONETILERI ENSTITUSU) HIZMET SEKTORU
(IMALAT DISI) PMI (SATIN ALMA YONETICILERI) ENDEKSI ACIKLANACAK. BUNA GORE
BIR ONCEKI AY 55 DEGERINI ALAN ENDEKSIN ARALIK AYINDA 55.7 SEVIYESINE YUKSELMESI
BEKLENIYOR.
-MATRIKS-
vışşşşşşşşş
bu veri de iyi gelirse, durmayın piyasanın önünde.
600 Puan daha zararla kapadim pozlari...
Aslinda ogleden once yazdigim mesajimda KY short ve dis piyasalar kotuyken Pala ne yapar diye ters bir gun olacagini dusunmustum. Daha KY psikolojisiyle ayni yonde hareket eden bir piyasa gormedim.
Yarin 86500leri gosterip milleti MC ye dusururler herhalde. Sonrasini yine KY psikolojisi belirler.
Abilerim anladigim kadariyla su beklediginiz haber forum ortaminda paylasilmamali ama lutfen ozelse ozeliniz olarak kalsin. Biz hic bilmeyelim. Bu durum benim canimi sıktı acikcasi.
herkese iyi aksamlar
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum