Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abiler günaydın.....
Tüm Keyborsa ve Dostmeclisi kullanıcılarının Yeni yıllarını canı gönülden Kutluyorum
NOT: 2 Ocak 2011 'de İstanbulda olacağım...... !!!! Vakti olan arkadaş, kardeş ve Abilerimle çay/kahve içmek isterim......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Sevgili Kardeşim hoşgeliyorsun. Ben şehir dışında olacağım malesef.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbiler günaydın.....
Tüm Keyborsa ve Dostmeclisi kullanıcılarının Yeni yıllarını canı gönülden Kutluyorum
NOT: 2 Ocak 2011 'de İstanbulda olacağım...... !!!! Vakti olan arkadaş, kardeş ve Abilerimle çay/kahve içmek isterim......
Ama bir dahaki ziyaretinde mutlaka tanışmak isterim.
Yorum
-
Senin canın sagolsun abim....... Sen herzaman gönlümdesin... Mutlu ve saglıklı seneler geçirmeni temenni ederim.....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kardeşim hoşgeliyorsun. Ben şehir dışında olacağım malesef.
Ama bir dahaki ziyaretinde mutlaka tanışmak isterim.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Angara yollarina dustum dostlar. Hepinize simdiden iyi yillar iyi seneler.
Ara ara cepten izliyorum sizi.gozum uzerinizde haberiniz ola.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
abi salla shortu longu da aksam icin findik fistik kola meyve rezervlerini ayarlaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a cemaat
sabah 83.475'ten shortlarımı giydim, beklemekteyim.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bildiğin gibi değil...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi salla shortu longu da aksam icin findik fistik kola meyve rezervlerini ayarla
Yorum
-
Slm FNT abi..... uzun bir aradan sonra aynı yönde olmanın mutluluğunu yaşıyorum ama akşam a kadar malesef.... malum pazartesi İstanbulda kurs başlıyor ve devamını takip edemeyeceğimmmmmmFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a cemaat
sabah 83.475'ten shortlarımı giydim, beklemekteyim.
Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum