dow ft saatlik bb üzeride,aynı hareket bizede gelirse 82500 görülür.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
81750 üstü 82550-650 anlamına gelir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Once benim gunlerdir tasidigim 80300 den bekleyen shortlari kapattirsinlar abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburadan bir yallah tazyik diyelim. 81.100
yallah tazyik
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
fırsat verdi bence, buradan fullerim uzunları, bakarım keyfime...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnce benim gunlerdir tasidigim 80300 den bekleyen shortlari kapattirsinlar abi
Yorum
-
işlem yapmıyorum..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşbulduk hakan, nöttürüyon looooo
melül melül bakıyorum
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
VOB YORUMU (BORSA.US)
80.800 ONEMLI KAPANIS NOKTAMIZ.
BU NOKTANIN ALTINDA KAPANISLARDA HEDEF
79.600 VE 77.400 OLARAK IZLENEBILIR.
ANCAK 80.800 USTU KAPANISLARIN OLMASI
DURUMUNDA, YUKARI DOGRU SON BIR KEZ HAREKETLENME IZLENEBILIR. BU YUKSELIS BIZI
81.200-81.450 ARALIGINA TASIYABILIR. BU DURUMDA ISE 81.800 ONEMLI DIRENC
OLACAKTIR.
YUKARIDA 82.500 USTU KAPANIS OLMADIKCA SATIS BASKISI DEVAM
EDECEKTIR. ASAGIDA ISE 80.800 ALTI KAPANISTA HEDEF 79.600 OLABILIR.
DESTEKLER 80.800 - 80.300 - 79.650
DIRENCLER 81.150 - 81.450 - 81.800
KEMAL CENK ERDEM
WWW.BORSA.US
* * *
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
Yorum
-
Evet elime gecen firsati cok fena teptim. Senin disinda baskalari da tobo demeye baslamisken neden 200-300 puanin pesine dustuysem:(FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfırsat verdi bence, buradan fullerim uzunları, bakarım keyfime...
Normalde short olmak beni cok kaygilandirmaz ama bi ralli baslangicinin kivilcimi olabilir korkusundan bugun rahat edemeyecegim.
Artik cuma gunune gore daha gergin pozisyon tasiyorum. Yarin 82600 ler gecilirse direkt kapiyorum pozisyonu bu sefer.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooo ooooooooohocam ekranda olduğun belli olduFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:081::081:
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum