bazı sitelerde kısaya yakalanan var gibi.bu palayı daha yukarı iter.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
MC saatini unutmayalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Güccüğüm sabah sinyali çaktım. 1.89 geçileyemeyen dyhol kar realizasyonu yapılmalı diye. tabii hürriyet'te de. artık iş bitti gitti.hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat ağbey nasıl terso yaptılar ama...
alan hayrını görsün..
dediğin gibi stoploss mal kurtarır...
şimdi başkalarına konsantre olma zamanı.
bu arada aboowww. hindistan sağlam eksideydi sabah. şimdi bayağı bir artı kapatmış:081::081:
Yorum
-
30 dklık 50 ema 82900 civarına kadar sert alım gelebilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bu arada benim stoploss um sensin haberin ola:081:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüccüğüm sabah sinyali çaktım. 1.89 geçileyemeyen dyhol kar realizasyonu yapılmalı diye. tabii hürriyet'te de. artık iş bitti gitti.
şimdi başkalarına konsantre olma zamanı.
bu arada aboowww. hindistan sağlam eksideydi sabah. şimdi bayağı bir artı kapatmış:081::081:
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
sağol mutimar hoşgeldin...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbiler kolay gelsin......
Nasılsınız ?... Kurs var ben takip edemiyorum malesef ve pozisyonumda yok :(
Allah bereket versin ..........*********************************************
Yorum
-
aleykum selam hocam:081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar.
imzamı okuyun yeter...*********************************************
Yorum
-
sabah uzun için çok güzel fırsat verdi, yararlanana bol kazançlar.hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleykum selam hocam:081::081::081:
Yorum
-
imzan aklıma geldi..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah uzun için çok güzel fırsat verdi, yararlanana bol kazançlar.
çay parasını kaptık hocam...:081::081::081:*********************************************
Yorum
-
afiyet olsun, güle güle harcahakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimzan aklıma geldi..
çay parasını kaptık hocam...:081::081::081:
Yorum
-
allah razı olsun..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun, güle güle harca
inşallah bir gün berabercayy+
Yorum
-
Fikret abi kötü günde de seni aramızda görmek isteriz.Bak sen olmayınca meydan bana kaldı. Bu okuyucular için hiçde iyi birşey değilFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82.450'ye kadar sen mi kaldırdın güççük?

Düşerken de çıkarken de seni burada görmek isteriz :081::081:
Yorum
Yorum