dolar çok pis gidiyor....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
pala bas gayri elleşmeyeceğim söz sana.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
tüh ben yazarken pala basıyormuş.izleyemedim hareketi...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
aleykum selam reis...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam meclis hoşçakal meclis
güle güle reis
Yorum
-
MB döviz alım ihalesine gelen teklifi görmedin mi güççüğüm?hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar çok pis gidiyor....
satılacak çok dolar var, düşmek için yükseliyor desem inanır mısın?
Yorum
-
short kapatmaya fırsat vermeden hızla alacaklar gibime geliyor.:081:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürrüüüüüü beeeee
Yorum
-
84375 long oldum hocam....*********************************************
Yorum
-
açılan pozlar kimin acaba pozlar devamlı artmakta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Abd'de issizlik basvurulari verisi aciklanacak
abd'de tsi 15:30'da 4 aralik tarihinde sona eren bir haftalik sureye iliskin
isizlik basvurulari verisi aciklanacak. Buna gore bir onceki hafta 26 bin kisi
artarak 436 bin kisi olan basvurularin 4 aralik haftasinda 13 bin kisi azalarak
423 bin kisi oldugu ongoruluyor
-matriks-
Yorum
Yorum