hafta sonuna nakit girmek istiyorum ve pozisyonumu ne olursa olsun kapatacağım.....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
seans sonunda satışlar gelme ihtimali benim sistelere göre yüseldi.eğim bozuldu şayet gelmezse pazartesi kesin gelme ihtimali var.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ben yazarken vermişlerŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
90200 sonkaleŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
IMKB ULUSAL-100 ENDEKSI BUGUN %0,79 YUKSELDI (71006), IMKB'DE BUGUNKU ISLEM HACMI 3 MILYAR 31 MILYON TL OLDU
-MATRIKS-
pazartesi alım için fırsat verecektir muhakkak.
saat 13.45'e kadar ekran başında olmamama rağmen güzel bir gündü, iyi akşamlar dostlar...
Yorum
-
Fikret abi adamı hasta etmeFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen bana bakma,birazdan belki uzarım yine.
VOLVO nerede?
91 91 diye bana gülüyordu,,,

Düşerken ortalıkta olma ben yazmıyorum de, sonra iyi günde ortaya çıkıp Volvo nerde de
Ben hissedeyim biliyorsun.Geçenlerde %50'ye inmiştim hissede ama bugün yine bir sürü trade ettim.
Düşeceğine emin olsam hissede dururmuyum.
Ayırca şunu da yazdım. Tepe avcılığı yapacak kadar zengin değilim.Benim için tek gerçek hareketli stop loss.Murat abiden ALLAH razı olsun.Ne kuru kuru çıkacak derim, ne de düşecek derim.Diyenleri de yamulttular zaten.Stop loss üzerinde oldukça hisseye devam.Altında babamı tanımam satarım:081::081:
Yorum
-
Birde ispanya dönüşü düşmesi gerek dememe takılıyorsan bende sana şunu derim.Tencere doğurdu ona inanıyon da öldüğüne niye inanmıyon

İspanya yeni zirveler demek diye yazdım sen o hafta shortdaydın sanırım
Ben güney almanya'ya gidene kadar çöküş yok
Not:Ama 25-26 ekim tarihine dair yorumumu tekrar oku bence
Olur mu olur
Yorum

Yorum