FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar avukat üstadımız en az 1000-15000 destek mesajı bekliyor.lütfen duyarsız kalmayalım.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuyrun size işin tam merkezinde bir avukat sadece destek maili istiyor sizlerden.
NOT : İMKB nin yeni uygulamaları / yasakları hakkında ki destek maillerinizden uyarılarım ve ricalarımla bir miktar artış olsa da, maalesef halen memnun değilim...
Bu desteği kendim için değil, hepimiz için istiyorum ve lütfen duyarsız kalmayınız...
ekoseans@gmail.comŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sayın culex..
ücretsiz dünya endeksleri aşagıdaki lingte...
tüm dostlara bol kazançlar..
http://www.*********tr.com/indices/d...nya-endeksleri
Yorum
-
yapraklıda sürekli 8.75 al-ver vede vob fırıldağınada aynı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Dostlar bugün sanırım yeni zirve görülmüş 70.820.
Eğer yarında bu zirve geçilmez ise (ki geçilmesi zor bence) stratejimize göre %5-15 arası bir düzeltme gelmesi gerekiyor.Bu da
67.500- 61.500 aralığına denk geliyor. En azından 67500 garanti olmalı
Yorum
-
120 liğin sabah geçici sinyali ve 240 lık şu an için tamam dedi. 89625 üstü kalabilmesi bozar.

Bear_Bull Nickli Üyeden AlıntıMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Merkez Bankası faizleri indirdi
Merkez Bankası gecelik faiz ornını yarım puan indirdi.*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar
yarın için takipteki bantlar
orta bant:89400-88400
dış bant:89875-87925
89075 üstünde yukarı,88725 altında aşağı hareket güç kazanır.
(dış bant dışarı kırıldğında orta bant içeri kırıldığında poz alırım.genellikle bant dışarı kırıldıktan sonra orta bandın içeri kırılımı ters uca hareket getirir).
Yorum
-

FDOW hedef 4 dü tutturup üstüne geçemezken,
bizim X30yvade hedef 9-10 ları denemiş.
Pala Sen neymişsin yawwwwww.
9-10-2010
http://forum.keyborsa.com/showthread...455#post296455Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
günaydın.
bol kazançlar...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum