Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

Ben pozisyonları kapadım...Bir MC yi daha yüreğim kaldırmayacak
    bu amcalar sanki güzel bir haber gelene kadar yukarı sürecekler. FNT nin 72bin görülürse short denerim yine...
    Böyle tüm teknik analizleri eliotları parçaladıklarına göre gerçekten çöküş zamanı çok yaklaşmış diye düşünüyorum.
    Amcaların vakti daraldı ki son voliyi vurmaya çalışıyorlar kanımca.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• guneysu
      Rize
      • 01 Mart 2009
      • 646

Svg Bull üzüldim sanada,

bir gün elbet benim vücudumda ebedi toprak olacaktır, sırayla pala doğruyor herkesi...

ben ağzımın payını almıştım, iyiki zamanında kaçtım... dursaydı sermaye bile kalmazdı...

pala yukarıdan başka bir şey bilmiyor...

FNT dostumu uyarmıştım, volvo'yu boş görme, dürüm işini hallet.. olacağı bu işte.. o güne kadar hep kazan-kazan gidiyordu... 2 günde verdi çoğunu...

geçmiş olsun dostlar...

Hasanım sana bir şey yazmadım, palanın seni doğramasına alıştım artık..
      !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bu iş paranın güç gösterisine dönüştü.

Ne temel ne teknik hiçbirşey önemli değil.

Parası olan istediği yöne götürüyor...
        Sırası ile GARAN-İSC-AKBNK-YKBNK-HALKB al istediğin yere götür Kısacılar stop olduğunda ve bir miktar da UZUN cu geldiğinde bas yukarıdaki senetlere biraz iş tamam

az önce stop olup Poz.suz kalanlar tekrar bassın kısayı hatta uzun olanlarda ne yaptım ben dönüyormu yoksa desin onlarda geri versin.
        Bu arada yeterli sayıda kısacı oldumu (biz bilemiyoruz ama adamlar hem spotta hem Senette piyasanın hakimi hesabından ne kadar eksilmiş ne kadar artmış göremeyecek sanki)
        al tekrar senetleri yukarıya doğru 3 dk.da 500-700 puan gene herkes stop olsun hatta stop olanlar birbirini ezsinki yukarıya yazdığın 1000 lik lotlarda arada kaynayıp erisin.

inerken de soluksuz inecek galiba...
        kısa kısa devam.
        yarın bakalım ne yapacaklar?
        Kötü olmuş Bu akıllı palanın ne yapacağı belli olmuyor yukarıda yazdık ama seans içinde (hele poz.da olunca) sağlıklı düşünülemiyor.
        Teste kaldıysak eğer zararda biraz büyüdü ise TREN-ÖKÜZ hikayesi gibi bakakalıyoruz.

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Nerde her gün 10 sayfa yazan dost meçlisi
        Yazacak halmi bıraktılar Sn Yemekçi

her gün battım bittim diyenlerin mesajlarını okuyoruz .

dostum,
        pasta vardı, grafik vardı, o aldı bu sattı derdik.

şimdi hiçbiri kalmadı, teknik işlemez oldu.

gerisi tırı vırı...
        Kime dütlendiğimi görmediğim piyasada yarından itibaren yokum yarın çocukların hesabınıda kapatıyorum, bugün kendi hesabımda kalanları çekip hesabı sıfırladım.

saatlerce uğraş 350 puan topla bir sigara içmeye git 5 dk sonra geri döndüğünde 700 - 1000 puan yukarıda olsun. 1000 puanla stop ol kimlerin işlem yaptığınıda göreme üstüne k24

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Svg Bull üzüldim sanada,

geçmiş olsun dostlar...
        Üzülme abi niye üzülüyon kendim ettim kendim buldum.

Hep derim bu piyasada 1 günde zengin olmak isteyen 1 günde batar diye. FULL poz açtık o kadar akıl veren biri olarak benim başıma da geldi. Kendi düşen ağlamaz.

Hem datalar kimin alıp sattığı gözükmeyecek de sen (hanıma kaç gün önce dedim o da eski borsacı ) artık daha tehlikeli olacak de, ondan sonra git uygulamanın başladığı ilk gün full poz kısada kal.

Pazartesi stop yapıp akşam eve geldim, dedim dediğim oldu yaktılar canımı, oda dedi sen değilmiydin datalar gözükmücek daha riskli olacak ne diye o kadar poz. alırsın. (haklı tabi sesimiz çıkmadı Allahı var kaç tl kaybettin diye bile sormadı)
        Gerçi şimdiye kadar ne kazandım ne kaybettim hiç saklamadım.
        Hiç bir durumda her ne konu olursa olsun 1 Yalan söyleyip o yalanı doğrultmak için 40 yalan daha söyleyeceğime her zaman doğruyu söylerim.

VOB ta yıkılmayıp hayatta kalanlar hepinize bol şanslar.

Bende yıkılmadım ayaktayım ama 2009 senesinde milim milim hemde KISA poz olarak topladığım 1 senelik emeğimin yarısının 1 günde heba ettiğime hala sinir oluyorum.

1 kaç gün sonra sinirim yatışınca tekrar ufak miktarlarla işlem yapmaya başlarım ama İNŞALLAH yine bir hataya düşüpte tüm paramı tekrar VOB a teminat olarak koymam, yaparsamda yine akıllanmamışız der alırız boyumuzun ölçüsünü.
        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• hakansahin
          güççük geyik
          • 11 Eylül 2009
          • 562

geçmiş olsun bear abi:040::040::040::040:

ne desem boş.aynı hataya bende düştüğüm için..

ters düştüğümden beri sadece 2 işlem yaptım.o da birer kontratla...

kendime tam hazır hissedene kadar da en fazla 1 kontratlık işlem yapacam..

abi bunu tavsiye ederim...

zaten illet birşey bırakılmıyor.ama hiç değilse riske girmiyorsun..

amacım kesinlikle akıl vermek değil.kardeş tavsiyesi diyelim..
          ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
          ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sırası ile GARAN-İSC-AKBNK-YKBNK-HALKB al istediğin yere götür Kısacılar stop olduğunda ve bir miktar da UZUN cu geldiğinde bas yukarıdaki senetlere biraz iş tamam

az önce stop olup Poz.suz kalanlar tekrar bassın kısayı hatta uzun olanlarda ne yaptım ben dönüyormu yoksa desin onlarda geri versin.
            Bu arada yeterli sayıda kısacı oldumu (biz bilemiyoruz ama adamlar hem spotta hem Senette piyasanın hakimi hesabından ne kadar eksilmiş ne kadar artmış göremeyecek sanki)
            al tekrar senetleri yukarıya doğru 3 dk.da 500-700 puan gene herkes stop olsun hatta stop olanlar birbirini ezsinki yukarıya yazdığın 1000 lik lotlarda arada kaynayıp erisin.

Kötü olmuş Bu akıllı palanın ne yapacağı belli olmuyor yukarıda yazdık ama seans içinde (hele poz.da olunca) sağlıklı düşünülemiyor.
            Teste kaldıysak eğer zararda biraz büyüdü ise TREN-ÖKÜZ hikayesi gibi bakakalıyoruz.

Yazacak halmi bıraktılar Sn Yemekçi

her gün battım bittim diyenlerin mesajlarını okuyoruz .

Kime dütlendiğimi görmediğim piyasada yarından itibaren yokum yarın çocukların hesabınıda kapatıyorum, bugün kendi hesabımda kalanları çekip hesabı sıfırladım.

saatlerce uğraş 350 puan topla bir sigara içmeye git 5 dk sonra geri döndüğünde 700 - 1000 puan yukarıda olsun. 1000 puanla stop ol kimlerin işlem yaptığınıda göreme üstüne k24

Üzülme abi niye üzülüyon kendim ettim kendim buldum.

Hep derim bu piyasada 1 günde zengin olmak isteyen 1 günde batar diye. FULL poz açtık o kadar akıl veren biri olarak benim başıma da geldi. Kendi düşen ağlamaz.

Hem datalar kimin alıp sattığı gözükmeyecek de sen (hanıma kaç gün önce dedim o da eski borsacı ) artık daha tehlikeli olacak de, ondan sonra git uygulamanın başladığı ilk gün full poz kısada kal.

Pazartesi stop yapıp akşam eve geldim, dedim dediğim oldu yaktılar canımı, oda dedi sen değilmiydin datalar gözükmücek daha riskli olacak ne diye o kadar poz. alırsın. (haklı tabi sesimiz çıkmadı Allahı var kaç tl kaybettin diye bile sormadı)
            Gerçi şimdiye kadar ne kazandım ne kaybettim hiç saklamadım.
            Hiç bir durumda her ne konu olursa olsun 1 Yalan söyleyip o yalanı doğrultmak için 40 yalan daha söyleyeceğime her zaman doğruyu söylerim.

VOB ta yıkılmayıp hayatta kalanlar hepinize bol şanslar.

Bende yıkılmadım ayaktayım ama 2009 senesinde milim milim hemde KISA poz olarak topladığım 1 senelik emeğimin yarısının 1 günde heba ettiğime hala sinir oluyorum.

1 kaç gün sonra sinirim yatışınca tekrar ufak miktarlarla işlem yapmaya başlarım ama İNŞALLAH yine bir hataya düşüpte tüm paramı tekrar VOB a teminat olarak koymam, yaparsamda yine akıllanmamışız der alırız boyumuzun ölçüsünü.
            Bear üstad yazının her kelimesinde öfke, sinir ve pişmanlık en derininden okunuyor. Resmen duygularını hissettim.
            Ben vobdan anlamam...perşembe günü artık düşüş gelmiştir diye ilk kez pozisyon aldım. Buradan yükselse bile beni margin call'a düşürecek kadar yükseltmezler dedim. Margin call ve bilimum şeyi hemen öğrettiler bana pazartesi günü yükselirken vob ile spotu paraleldir sanıp beraber izlemeye çalıştığım için stop olmayı da beceremeden vahşi yükselişi kuzu gibi izlemek zorunda kaldım...Hani bazen çaresiz kalınca sessizce kaderine razı oluyorsun ya...artık ne kadar girse de acımadığını hissediyorsun...aynı öyle oldu malesef.
            Bugün de yükselişe devam edip 90bine gelince artık batacağım sanıp kol kestim. Az daha yükselse 3-4 günde 2. margin callu yiyecektim.
            Senin yazını okuyana kadar bir yerden tekrar short yakalarım diye düşünüyordum. Ama borsaya bu kadar emek veren insanları bir çırpıda harcadılarsa ben hiç bulaşmayayim diyorum.
            Umarım zararımı çıkarma psikolojisi ile duygusal ve saçma bir hareket yapmam da şu VOB maceram devam etmez.

Senden de rica ediyorum bir süre ciddi ciddi uzak kal. Şu anda ettiğin zararı kısa sürede çıkarma duygusuna kapılmazsın umarım. Sonuçta borsanın duygusallığı çiğ çiğ yediğini benden daha biliyorsun.
            Ben sadece yazmış olmak istedim.
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

sayın bull ve diğer yaralı dostlar hepinize geçmiş olsun.geçen haftadan beri flat olmam oyunu net çözemememdendi.iyiki flatmışımda postu kaptırmadım.yalnız şunuda belirtmeden edemiyeceğim;şimdi bizleri İMKB-SPK ortamı görünmez yaparak kör etti etmesinede,körler nasıl oluyorda kendi işlerini kimseye muhtaç olmadan yapabiliyorlarsa bizlerde ona göre silahlanmamız gerekir.ilk iş işlemleri durdurmak ve neler yapılabilirse paladan kıl koparırız önce ona bakmak lazım.şahsıma bir haftadır bu konuya kafa patlatıyorum vede similasyondayım.başarıyı sanal olarak gördüğüm anda tekrar işlemlere başlayacağım.kör nasıl görmeden yürüyebiliyorsa ben neden başarmayayımki.sizlerde bence bu mantıkla hareket ederseniz belkide kayıpları daha hızlı telafi edersiniz.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• culex
                Tecrübeli
                • 22 Eylül 2009
                • 908

iyi akşamlar arkadaşlar

bugün moralim çok bozuktu, işyerinde gelişen bazı olaylara.o yüzden hiç işlem yapmadım.böyle günlerde bırakın eve poz götürmeyi,su içmeye gitmek cesaret işi.allah herkese kolaylıklar versin.

yarın için takibimdeki bantlar

orta bant:90050-88750
                dış bant:90675-88150

89600 üstünde yukarı 89175 altında aşağı ihtimali artar.
                .

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

dışarda birşeyler oluyor! sanki biri hazine buldu galiba eksi piyasalar artılara sert geldi.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

sevgili arkadaslar pıyasa hepımızı kıtır kıtır dogradı ve sadece ızleyebıldık kurbağa misali kıpırdayamadık bile....
                    borsada yeni dönem başladı eskıden ne vardı buyuk py ve onun ayakcıları kucuk py buyuk py mal toplarken atıyorum
                    70000 den 72000 e 10000 kontrat buyuk py long acar 72000 den kucuk py 1500-2000 kontratla endeksı tekrar 70000 lere
                    getırır oradan buyuk py bır daha mal toplar sonundada pıyasa buyuk py nın gıttıgı yöne giderdi.artık ayakcıya gerek yok
                    nasıl olsa görünmez oldu pıyasada ne kadar ayakcı o kadar cok karısıklık yaratır.hepsının hesabını tutmak zor olur.....

EYYYY BUYUKLERIMIZ KUCUK YATIRIMCIYI DÜŞÜNECEKSENIZ ŞU ACIK POZISYON SAYISINI VE DİĞER VERİLERİ KALDIR
                    ARADAN ARACI KURUMLARI KALDIR KIMSE KIMSENIN ELINI GÖRMESİN DİREK İMKB VE VOBA BAĞLI BİR BİRİMDEN İŞLEMLER
                    YAPILSINDA ŞEFFAF OLDUĞUNUZU DÜŞÜNELİM.BEN KÜÇÜK YATIRIMCI OLARAK GİDEYIM ARACI KURUMDAN İŞLEM YAPAYIM
                    AYNI ARACI KURUMUN KENDISI AYNI ANDA PY OLSUN BENIM ELIMI GÖRSÜN DIYECEKSINIZKI SAHIBI PY OLMAYAN ARACI KURUMDAN İŞLEM YAP
                    KOLAYI VAR TOPLAM APSD DENEN MELETI PY GÖRDUKTEN SONRA KAC KONTRAT KENDISININ KAC KONTRAT KY NIN HESAP MAKINESI KULLANMASINA BİLE GEREK KALMAZ.....

EYYY BUYUKLERIMIZ BU İŞ BÖYLE OLMAZ BÖYLE OLACAKSA ARACI KURUM DENEN BİRŞEY BIRAKMA HERKES TEK BİR YERDEN İŞLEM YAPSIN
                    KIMSE KIMSENIN POZISYONUNU GÖRMESİN BUNA ARTI OLARAKTA ŞU TOPLAM APSD YI KIMSENIN GÖRMESİNE İZİN VERME.....
                    YOKSA BURADA ZARAR EDEN TUM KUÇUK YATIRIMCILARIN VEBALİ ÜZERİNE OLSUN.USDTL,DOW,EURUSD YERINDE SAYIYOR BIZIM PY PIYASAYI YUKARI SURUYOR HEMDE %4 NEYE GÖRE ÇÜNKÜ KY NIN HEPSİ TERS TARAFTA.....

UMARIM ANLARTMAK İSTEDIKLERIMI ANLATABILMIŞIMDIR ARKADASLAR PY BIZIM ELIMIZI GÖRUYOR BIZ ONUNKINI GÖREMIYORUZ.....

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

parite ve endeksler gıpraşsada dolar endeksi DXY tık demedi,buda sanki DXY ye bir talep varmış gibi geldi bana.

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        geçmiş olsun bear abi:040::040::040::040:

ne desem boş.aynı hataya bende düştüğüm için..

ters düştüğümden beri sadece 2 işlem yaptım.o da birer kontratla...

kendime tam hazır hissedene kadar da en fazla 1 kontratlık işlem yapacam..

abi bunu tavsiye ederim...

zaten illet birşey bırakılmıyor.ama hiç değilse riske girmiyorsun..

amacım kesinlikle akıl vermek değil.kardeş tavsiyesi diyelim..
                        sağol Hakanım üzülmeye değmez. Giden e "tırnak ucu gösterirler ya" şu kadar acıyorsam ne olayım

sadece ufak ufak dönerken bile 100 bilemedin 200 puanda stop olan ben nasıl oldu gün sonuna kadar bekledim onu bir türlü anlayamıyorum.k24

Aslında onuda çok iyi biliyorum izlediğim ekranda Spot 30 senetlerinin kaç tanesinin satıştan ve endexi % kaç etkilediğini gösteren bir tablom var sürekli bakıyordum 20 hisse ile % 80-95 arası etkiliyor Vob ta fiyata bakıyorum teoriğin altında veya eşit ha şimdi verecekler ha az sonra derken spotta basamaklar yavaş yavaş kalka kalka devam etti endexi etkilemesi hep aynı ama % 80-95 arası
                        zararda büyüdükçe büyüdü buradan kol kessem belkide en tepeden kol kesmiş olacağım düşüncesi ile kapatmadım. (Suyu ısıtılan Kurbağa durumuna düştüm, atamadım kendimi dışarı son dk ya kadar , hoş yazılan kurbağa hikayesinde o kendini hiç atamıyor ölüyor ama ) ben hala hayattayım
                        Şimdiye kadar hiç MC çağrısı yemedim yine öyle yaptım seans sonu 3 dk kala tüm pozları kapadım.

diğer hesaptakini son saniye 925 ten tekrar açtım.

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bear üstad yazının her kelimesinde öfke, sinir ve pişmanlık en derininden okunuyor. Resmen duygularını hissettim.
                        Ben vobdan anlamam...perşembe günü artık düşüş gelmiştir diye ilk kez pozisyon aldım. Buradan yükselse bile beni margin call'a düşürecek kadar yükseltmezler dedim. Margin call ve bilimum şeyi hemen öğrettiler bana pazartesi günü yükselirken vob ile spotu paraleldir sanıp beraber izlemeye çalıştığım için stop olmayı da beceremeden vahşi yükselişi kuzu gibi izlemek zorunda kaldım...Hani bazen çaresiz kalınca sessizce kaderine razı oluyorsun ya...artık ne kadar girse de acımadığını hissediyorsun...aynı öyle oldu malesef.
                        Bugün de yükselişe devam edip 90bine gelince artık batacağım sanıp kol kestim. Az daha yükselse 3-4 günde 2. margin callu yiyecektim.
                        Senin yazını okuyana kadar bir yerden tekrar short yakalarım diye düşünüyordum. Ama borsaya bu kadar emek veren insanları bir çırpıda harcadılarsa ben hiç bulaşmayayim diyorum.
                        Umarım zararımı çıkarma psikolojisi ile duygusal ve saçma bir hareket yapmam da şu VOB maceram devam etmez.

Senden de rica ediyorum bir süre ciddi ciddi uzak kal. Şu anda ettiğin zararı kısa sürede çıkarma duygusuna kapılmazsın umarım. Sonuçta borsanın duygusallığı çiğ çiğ yediğini benden daha biliyorsun.
                        Ben sadece yazmış olmak istedim.
                        teşekkür ederim.

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sayın bull ve diğer yaralı dostlar hepinize geçmiş olsun.geçen haftadan beri flat olmam oyunu net çözemememdendi.iyiki flatmışımda postu kaptırmadım.yalnız şunuda belirtmeden edemiyeceğim;şimdi bizleri İMKB-SPK ortamı görünmez yaparak kör etti etmesinede,körler nasıl oluyorda kendi işlerini kimseye muhtaç olmadan yapabiliyorlarsa bizlerde ona göre silahlanmamız gerekir.ilk iş işlemleri durdurmak ve neler yapılabilirse paladan kıl koparırız önce ona bakmak lazım.şahsıma bir haftadır bu konuya kafa patlatıyorum vede similasyondayım.başarıyı sanal olarak gördüğüm anda tekrar işlemlere başlayacağım.kör nasıl görmeden yürüyebiliyorsa ben neden başarmayayımki.sizlerde bence bu mantıkla hareket ederseniz belkide kayıpları daha hızlı telafi edersiniz.
                        Körler tamam dediğiniz gibi kendi işlerini görebilirler ama aygazın yanına kendi koydukları kibritin, Surahinin yanında sürekli bulunan su bardağının yerini değiştirdiğinizde ne yapacağını şaşırırlar,
                        benimkide bu seferlik öyle oldu diyelim .

fazla üzülmeye değmez 2008 den beri VOB ta kendi cebimden koyduğum teminat yok.
                        Ben sadece FULL girip stop olamadığıma ve 1 yılda aldığımın yarısını 1 günde geri verdiğime, o kadar emeğimi heba ettiğime, yani kısacası kendime kızıyorum, k24

Ne palaya ne başka birine kızgınlığım yok nasıl biz para kazanmak için taktikler sistemler vb. kullanıyorsak PALA-PY de kendi yatırdığı teminata para kazandırmak için elinden geleni yapacak yapmak zorunda diye düşünüyorum.

eğer bir çözüm bulur ve paylaşırsanız seve seve okur belkide uygulamaya bile çalışırım.
                        Teşekkürler.
                        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• yemekçi
                          Gurme
                          • 22 Mart 2009
                          • 3314

Değerli, dostlar
                          Bulun bir borsacı avukat
                          Harçlar vs ben yatırayım
                          oda emek sarfetsin
                          Şu spk genelgesini ve şeffaflığa darbe vuran durumlar için dava açalım
                          Kapitalizmin zor sınavı
                          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• karınca06
                            KASAP
                            • 12 Nisan 2009
                            • 976

Değerli, dostlar
                            Bulun bir borsacı avukat
                            Harçlar vs ben yatırayım
                            oda emek sarfetsin
                            tanıdık avukat olsa can kurban abi.....

Yorum

• yemekçi
                              Gurme
                              • 22 Mart 2009
                              • 3314

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              tanıdık avukat olsa can kurban abi.....
                              Yok ben şirket avukatına yaptıracağım da
                              onun durumu anlaması için
                              çok zaman gerekli bana
                              Kapitalizmin zor sınavı
                              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• guneysu
                                Rize
                                • 01 Mart 2009
                                • 646

Değerli, dostlar
                                Bulun bir borsacı avukat
                                Harçlar vs ben yatırayım
                                oda emek sarfetsin
                                bu avukat gider pala ile anlaşır, satar bizi yine...k24k24
                                !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

Working...
                                X

Debug Information