Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

Elliot analizlerinin daha doğrusu Elliot dalga prensibinin iflas ettiği yazılıyor.

Eğer doğru ise Elliot yerine Fikret Hoca analizlerine beklerim herkesi.

Biz ne dediysek o.

Yarın açılışta 86.000 (86.000-86.250) diyorum, sonra 85.100-200'e kadar çekilme, günlük 86.300 üzerinde kapanış...

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

Uzun ince bir yoldayım.

Gidiyorum gündüz gece.

Bilmiyorum ne yapayım,

Uzuyorum gündüz gece, gündüz gece, oy.

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

Buradan Yiğit Bulut arkadaşıma sesleniyorum.

Sınırsız programının tekrarını izledim,

kusura bakma dolar analizine katılmıyorum, ayakları yere basan bir analiz değil.

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

Fikret Abi çoşku gördüm sende

Söyle bize endeks nereden döner ? 72 mi, 102 mi ? nereden ? sonsuza kadar çıkacak değil ya ? hele bir çıksın,dönüşü de yazarız şeklinde bir cevap yazmasan sevinirim

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

fikret bey iyi geceler yiğit bulut dolar için ne demiş bilmiyorum,zira tv haber yorum izleme alışkanlığım yok.tv yi sadece film,dizibelgesel vs. için kullanırım.hayatta haber ve açık oturumları izlemem.bildiğim bir gerçek varsa oda kimse bana borsa patladı çatladı diyemez.tamam tl bazında biryerlere geldik ama ya TEFE bazlı neredeyiz birde öyle bakalım dedim.aşağıda XU030 grafı

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

buda xu100 TEFE bazlı

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VOLVO
                indikatör
                • 30 Nisan 2009
                • 1448

Şimdi bu İspanya seyahatimle ilgili bir kısa analiz yapayım.Yoğun istek aldı

Daha önce yazdığım gibi bir önceki ispanya seyahatimi 21-26 Nisan'da yaptım. Bu seyahat sırasında endeks 59520 görerek zirve yaptı.Sonra %15'luk bir düzeltme çok sert geldi. 10 gün içinde olmuştu bu düzeltme.

Yalnız burada bizi yanltabilecek tek şey, 26 nisan'da ispanyadan güney almanya'ya geçmiştim.Ve bildiğiniz üzere güney almanya çöküş demektir.Bu defalarca ıspatlandı. Yalnız bu sefer direkt türkiye'ye dönüyorum. Yani bu kadar sert düzeltme olmayabilir. Ama endeks önüzmüdeki hafta içinde zirvesini görüp düzeltme yaşanırsa ispanya seyahati de kısa vadeli zirve anlamında önem kazanacaktır. Yok ondan sonraki hafta da çıkmaya devam ederse güney almanya seyahati ile yetinmeye devam edeceğiz bundan sonra. tabii birde dubai seyahatlerim vardır meşhur.Ama o da şubat 2011'de.

velhasıl bu hafta güzel yükselişler görürseniz (salı-cuma arası) volvo aklınıza gelir. yok gelmezse ispanya boş veriymiş der geçersiniz .

not:elliotun yerine ben talibim bu arada

Bol kazançlar...

Yorum

• VOLVO
                  indikatör
                  • 30 Nisan 2009
                  • 1448

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Elliot analizlerinin daha doğrusu Elliot dalga prensibinin iflas ettiği yazılıyor.

Eğer doğru ise Elliot yerine Fikret Hoca analizlerine beklerim herkesi.

Biz ne dediysek o.

Yarın açılışta 86.000 (86.000-86.250) diyorum, sonra 85.100-200'e kadar çekilme, günlük 86.300 üzerinde kapanış...
                  Bunu kayıt altına alalım.Çok önemli bir analiz.Yarın dikkatle takip edeceğim

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

yukarıda çizlmiş graflar bana şunu der üç kez %50 lik bölgeye geldik ya burayı geçmeliyiz yada çekip gitmeliyiz pala bundan sonra bu kararı hangi yönde verirse yön o olacaktır.2000 yılı zirvesine varmamız için endeksin 120 000 civarı olması gerekirki tam 2000 yılı zirvesi tamamlansın.bundan sonra bakacağımız tek nokta budur bence.

Yorum

• hakansahin
                      güççük geyik
                      • 11 Eylül 2009
                      • 562

günaydın..

iyi haftalar bol kazançlar..
                      ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                      ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

86300 short açtırdım85.800 olursa flat.85.300 e inerse Long olacağım.boşluktan istifade trade edelim dedik. başka bir niyetim yoktur.

Yorum

• hakansahin
                          güççük geyik
                          • 11 Eylül 2009
                          • 562

86,600 short oldum....

stop 86.950

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

ispanya dedik, yeni zriveler dedik. ama dinleyen kim. neden short kovalarsınız ? salı günkü yükselişi bugünden başlattılar. ama yarın bile olsaydı bugün insan short açarmı ? hele hele en boğamız fikret abi.

Yorum

• hakansahin
                              güççük geyik
                              • 11 Eylül 2009
                              • 562

belli olmaz murat abi..her an aşağu salınabülür..
                              göstere göstere de yukarı gitmezler...

stop belli...

Yorum

• VOLVO
                                indikatör
                                • 30 Nisan 2009
                                • 1448

Kara geçtin bile güccügüm. ben senin short noktanı 85600 diye okumuşum. Hakkında hayılrısı olsun kardeşim.

Yalnız şu vob'un ülkemize hiç gelmemiş olmasını dilerdim. vob yüzünden borsayı da manipüle ediyorlar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information